Tortul care nu ingrasa – tort de ciocolata low carb

Tortul care nu ingrasa – tort de ciocolata low carb. Sper ca aceasta reteta deosebit de buna sa rezolve una dintre cele mai mari probleme ale acelora care tin diete low carb, si anume posibilitatea foarte redusa de a consuma dulciuri. In general dulciurile low carb se bazeaza pe  elemente permise de dieta ( unt … Continuă lectura „Tortul care nu ingrasa – tort de ciocolata low carb”

Dr. Andrei Laslau – Interviu ” Detoxul este un trend periculos si prost inteles. „

Detox: un trend periculos si prost inteles Dr. Laslău a început rapid prin a cataloga această dietă drept “un trend periculos și prost înteles. Detoxifierea greșit înțeleasă prin eliminarea produselor animale, un concept promovat în general de comunitatea vegană, ca și cum carnea ar fi o substanță toxică…sau laptele…sau ouăle. Corpul uman este o mașină … Continuă lectura „Dr. Andrei Laslau – Interviu ” Detoxul este un trend periculos si prost inteles. „”

Cum slabesti mancand grasimi si care sunt grasimile bune – interviu elacraciun.ro

Cum slabesti mancand grasimi si care sunt grasimile bune – interviu elacraciun.ro V-ați gândit vreodată că, de fapt, grăsimile pot fi bune? Și mai mult, pot fi aliați de nădejde atunci când demarăm o dietă? Regimul alimentar înseamnă, înainte de orice, echilibru și constanță. Și pentru că știu că nu puțini dintre noi se luptă … Continuă lectura „Cum slabesti mancand grasimi si care sunt grasimile bune – interviu elacraciun.ro”