10 lucruri pe care o femeie nu trebuie să le accepte într-o relație

Crezi în egalitatea dintre o femeie și un bărbat? Atunci ar fi bine să fii o femeie independentă, inteligentă și suficient de hotărâtă. De cealaltă parte, bărbații nu trebuie să mai creadă în mitul prin care sexul masculin stă la cârma unei relații. Totuși, până când aceste lucruri o să se implementeze în conștiința colectivă, … Continuă lectura „10 lucruri pe care o femeie nu trebuie să le accepte într-o relație”

7 lucruri pe care femeile le fac, dar nu sunt aprobate de ginecologi

Ca pacienti, exista o serie de servicii si calitati pe care le asteptam de la ginecologii nostrii. Ne dorin ca ei sa poarte frumos, lipsiti de prejudecati, sa fie punctuali si cu super cunostinte despre problemele zonelor intime. Dar, stiti ceva? Si ginecologii se asteapta ca noi sa urmam anumite reguli. Mai jos ginecologii impartasesc … Continuă lectura „7 lucruri pe care femeile le fac, dar nu sunt aprobate de ginecologi”

Motivul surprinzator pentru care apar ridurile

Daca va pasa de modul in care pielea dumneavostra imbatraneste sau daca doriti piele mai tanara, fiti atenta la motivul major pentru care terminam cu riduri si lasarea pielii. Se numeste glicare. Ce este glicarea? Este o parte naturala a procesului de imbatranire, dar nu trebuie sa lase capul plin de riduri generoase si piele … Continuă lectura „Motivul surprinzator pentru care apar ridurile”

Ai mereu senzația de nod în gât? Care sunt cauzele și ce boli poate ascunde?

Vezi care sunt cauzele și ce boli poate ascunde această senzație de nod în gât O astfel de senzație persistentă necesită o examinare și un control amănunțit la ORL și la endocrinolog. Potrivit medicilor, în 9 din 10 cazuri este vorba despre anxietate. Cu toate acestea, cauzele paariţiei senzaţiei de nod în gât pot fi … Continuă lectura „Ai mereu senzația de nod în gât? Care sunt cauzele și ce boli poate ascunde?”

Cum să-ţi dai seama dacă puiul din magazin este proaspăt. Trebuie să încerci trucul ăsta!

Medicii nutriționiști ne recomandă să analizăm cu atenție puiul cumpărat din comerț. Este important ca respectiva carne să fie cumpărată de la producători autorizați și care să respecte toate normele din domeniu. La fel de importantă este și prospețimea cărnii. Tot ce trebuie să faci este să apeși ușor, cu un deget, carnea de pui … Continuă lectura „Cum să-ţi dai seama dacă puiul din magazin este proaspăt. Trebuie să încerci trucul ăsta!”

Singura zodie feminina care este pansament pentru sufletul barbatilor – Toti viseaza sa o aiba alaturi

Fiecare persoana isi manifesta dragostea in felul ei in ceea ce priveste persoanele din jurul lor, dar si partenerul de viata. Exista persoane care sunt reci cu persoana iubita si nu-si manifesta niciodata sentimentele, dar exista si persoane care adora sa-si arate sentimentele. Desi nu pare, barbatii sunt innebuniti dupa femeile care isi arata sentimentele … Continuă lectura „Singura zodie feminina care este pansament pentru sufletul barbatilor – Toti viseaza sa o aiba alaturi”