Cristina Socea a slabit 20 kg in 4 luni cu dieta keto ( 97 –> 77kg )

,, Datorita pasiunii mele pentru gatit si mancat in ultimii ani m-am ingrasat destul de mult .Pe dvs va urmaresc de foarte mult timp si am fost convinsa ca numai cu regimul dat de dvs pot sa slabesc .Nu am crezut niciodata in diete de cateva zile si mancand doar salata voi putea slabi si … Continuă lectura „Cristina Socea a slabit 20 kg in 4 luni cu dieta keto ( 97 –> 77kg )”

Zodiile puse la grea incercare in aceasta luna

Dacă până acum s-au bucurat de noroc din plin şi fericire la cote maxime, în luna mai, câteva semne zodiacale vor fi puse la încercare de către Univers. Ele nu vor mai beneficia de energia planetelor şi vor fi nevoite să facă faţă unor provocări de durată, în special din a doua jumătate a lunii. … Continuă lectura „Zodiile puse la grea incercare in aceasta luna”

Cristina Demetrescu: Care sunt punctele vulnerabile ale fiecărei zodii in acest an

Astrologul Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul pe anul 2018, pentru toate zodiile Berbec – este copilul zodiacului, dar trebuie să dea un examen de maturitate profesional în acest an. Este un an prielnic pentru a avansa. Financiar le merge bine, pot apărea moșteniri. Să nu se bazeze pe nimeni în acest an, să nu-și facă … Continuă lectura „Cristina Demetrescu: Care sunt punctele vulnerabile ale fiecărei zodii in acest an”