5 Motive Pentru Care Oamenii Nu Reuşeşc In Viaţă

Publicitate

5 Motive Pentru Care Oamenii Nu Reuşeşc In Viaţă
Cea care cu siguranta ne va pune cele mai multe piedici in tot ceea ce ne propunem sa facem este gandirea negativa. Cu siguranta ca ni s-a mai spus si poate chiar am testat pe noi insine ca gandurile negative, pesimismul, nu ne aduc decat lucruri negative,

Publicitate

insa desi usor de zis, este mai greu sa incercam sa renuntam la acest mod de a functiona si gandi, acest mod care face efectiv parte din noi. In acest articol va prezentam 5 convingeri gresite, des intalnite la majoritatea oamenilor. Tu te regasesti printre ele?
1. Sa crezi ca-i poti schimba pe cei din jurul tau.

Indiferent ce crezi, oamenii nu se vor schimba numai pentru ca asa vrei tu. Este stupid sa crezi asta si nu vei face decat sa ramai inconjurat de oameni cu care nu esti compatibil, cum ar fi un iubit sau o iubita care se vor dovedi a fi alegeri complet gresite. Sigur, sunt persoane pe care le vrem in viata noastra, cum ar fi parintii nostri.

Dar nici pe acestia nu trebuie sa incercam sa ii schimbam, ci sa ii acceptam asa cum sunt. Iubirea inseamna acceptare si respect inainte de toate.
2. Sa crezi ca cei apropiati tie te vor intelege intotdeauna si vor fi tot timpul langa tine.

Chiar daca ne sunt apropiati, se intampla ca unii oameni sa nu ne sustina in anumite situatii, sa nu fie de acord cu noi, sa nu ne inteleaga si asta nu pentru ca nu tin la noi, ci pentru ca poate si ei au problemele lor si nu ne pot ajuta. Sau pentru ca pur si simplu au opinii diferite. Indiferent care ar fi explicatia, in niciun caz nu trebuie sa le porti ura.

Publicitate

Pana la urma, esti destul de puternic incat sa iti rezolvi singur problemele, nu?
3. Sa crezi ca o relatie iti poate umpoe golurile. Aceasta este cea mai mare greseala pe care o poate face cineva. Multi dintre noi aleg sa fie intr-o relatie pentru ca le este teama de singuratate. Sa nu fi intr-o relatie nu inseamna sa fii singuratic. In momentul in care te vei iubi pe tine suficient, in momentul in care vei invata sa te bucuri de propria existenta, vei vedea cat de multe lucuri poti face fara sa fii implicat/a intr-o relatie.
4. Sa crezi ca viata este mereu corecta. Nu este asa. Gandeste-te numai la lucrurile nedrepte ce au loc in intreaga lume, saracie, razboaie, ura. Totusi, chiar daca viata nu este intotdeauna corecta, asta nu inseamna ca trebuie sa incetam sa ne facem viata in fiecare zi mai buna. Viata si viitorul nostru depind de noi exclusiv si zi de zi trebuie sa luptam pentru a ne face viata mai buna si mai frumoasa.
5. Sa crezi mereu ca vei esua. Daca vei crede mereu asta….atunci cum Dumnezeului crezi ca mai poti reusi? Daca nu iti faci planuri, daca nu crezi in ele, daca nu ai curajul sa actionezi…atunci cum crezi ca vei reusi? Fara efort si incredere in propriile forte nu vei cunoaste succesul.
SURSA: www.thinkinghumanity.com
Traducere si adaptare: Echipa Dr. Andrei Laslau.

Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *