6 motive pentru care ar trebui să bem apă caldă pe stomacul gol!

Publicitate

6 motive pentru care ar trebui să bem apă caldă pe stomacul gol!
Mulți dintre voi, probabil, bea o ceașcă de cafea fierbinte în dimineața, sau un pahar cu apă rece.
Cu toate acestea, ambele practici nu pot să vă aducă beneficii la fel de multe ca un pahar cu apă caldă.

Publicitate

Și anume, Ayurveda promovează consumul de dimineață de un pahar de apă caldă, ca o modalitate de a simti beneficii extreme pentru sanatatea ta. Acest obicei este capabil să stimuleaze metabolismul și sistemul digestiv.
Și asta nu este tot. Vom dezvălui acum 6 motive pentru care ar trebui să bei apă caldă în dimineața:

Ameliorează durerea
Acest obicei este considerat a fi cel mai puternic tratament naturist în cazul durerii și crampelor menstruale. Apa calda imbunatateste circulatia capilara si ofera relaxare la muschi, asa ca va alina durerea si slabi muschii abdominali.

Din cauza acestor proprietăți, în afara crampelor menstruale, consumul de apă caldă poate oferi beneficii în cazul tuturor tipurilor de crampelor.
Aceasta stimulează metabolismul
În cazul unei dureri de stomac, tot ce trebuie să faci este să bea un pahar de apă caldă pe stomacul gol. Acest lucru va stimula metabolismul și va declanșa funcționarea normală a corpului, astfel încât durerea va dispărea.

Publicitate

Imbunătăţeşte circulația
Obiceiul de a consuma un pahar cu apa calda inainte de masa va stimula eliminarea toxinelor și a deșeurilor din organism, ceea ce va spori circulația.
Slăbire

Apă caldă ridică temperatura corpului și accelerează organismul, asa ca va arde mai multe calorii. Mai mult decât atât, consumul de apă caldă va îmbunătăți funcția rinichilor și a tuturor organelor de excreție. Toate acestea vor duce la o pierdere semnificativă în greutate.
Accelereaza tranzitul intestinal
Băutul de  un pahar de apă caldă în dimineața poate ajuta in constipatie. Apa, la fel ca și alte lichide, ajuta la îmbunătățire tranzitului intestinal.
Decelerează procesul de îmbătrânire
Toți oamenii, și mai ales femeile, sunt îngroziți de îmbătrânirea prematură. Interesant este faptul că acesta poate fi prevenit prin consumul de apă! Apa incetineste procesul de imbatranire si promoveaza elasticitatea pielii.
Traducere si adaptare: Echipa Dr. Andrei Laslau
Sursa: Healthyfoodhouse.com

Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *