9 semne ca esti blocata intr-o relatie nefericita

Desi poate a inceput ca un refugiu, relatia ta se poate transforma foarte usor in locul din care ai vrea sa te retragi. Nu este nimic gresit intr-o relatie ce s-a detriorat in timp, gresit este sa ramai acolo si sa iti faci rau singura.

Publicitate

Iti prezint 9 semne ca esti blocata intr-o relatie nefericita cu partenerul tau. Fii cu ochii in patru dupa ele.

Publicitate

1. Nu iti vorbeste

Acesta este semnul suprem ca relatia voastra nu mai functioneaza si ar trebui sa pui punct. Nu spun ca trebuie sa vorbiti non-stop, dar daca stati impreuna si el nu spune nimic, aceasta liniste ar putea indica un blocaj de comunicare intre voi. Daca nu iti doresti un partener alaturi de care sa te plictisesti sau care nu gaseste niciun subiect de discutie, acesta este un semn ca esti nefericita in relatia ta.

2. Nu te asculta sincer

Daca in loc sa te asculte in timp ce ii povestesti ce ai facut in timpul zilei el prefera sa se uite la un meci de fotbal sau se poarta distant cu siguranta trebuie sa faci ceva. Partenerii trebuie sa se asculte, si mai mult de atat, sa petreaca timp impreuna intelegandu-se. Sentimentele si evenimentele din viata ta nu trebuiesc ignorate de iubitul tau; asa ca mai bine cauti pe altcineva ce te poate face sa te simti iubita si respectata.

3. Nu iti respecta opiniile

Publicitate

Tuturor n-i se intampla sa cunoastem persoane care considera ca au mereu dreptate, dar atunci cand acestia sunt partenerii nostri ar trebui sa ne punem cateva intrebari. Te intrerupe mereu cand iti spui opinia? Crede ca tu nu poti avea dreptate si ca adevarul suprem se ascunde la el? Tocmai ai aflat ca aceasta relatie este toxica pentru tine. Trebuie sa distantezi astfel de oameni, chiar si din cercul de prieteni.

4. Vorbeste prea mult despre altii

Este normal sa iti vorbeasca despre colegii de la birou, despre rudele sale sau chiar despre doamna de la alimentara; insa atunci cand este focusat pe altii si uita de tine apare o problema. Ce sa vezi? Simtomele unei relatii nefericite sunt chiar acestea. Nu mai esti persoana principala din viata lui si oricine este mai important decat tine. Nu te face fericita asta, nu-i asa?

5. Si-a pierdut entuziasmul
Ceaa ce duce de cele mai multe ori la relatii nefericite este chiar plictiseala. Dca partenerul tau nu face nimic in sensul asta, se pare ca s-a plictisit de tine. Entuziasmul tine o relatie functionabila, iar in lipsa acestuia o sa fiti blocati intr-o rutina de cuplu ce duce intr-un sfarsit la despartire.

6. Lipsesti din planurile lui

Ca in orice cuplu este normal ca cei doi parteneri sa isi faca planuri impreuna. Atunci cand insa viitorul lui nu te include si din relatia voastra lipsesc afectiunea si devotamentul, te poti considera deja intr-o relatie nefericita ce nu iti aduce niciun beneficiu. Planurile de cuplu trebuie sa fie comune si sa includa ambii parteneri, spun ceva gresit?

Citeste continuarea pe www.elle.ro

Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *