9 tipuri de DURERI care sunt direct legate de stările EMOȚIONALE!

Publicitate

9 tipuri de DURERI care sunt direct legate de stările EMOȚIONALE!
Durerea fizica este direct legata de starea emotionala. Viata poate deveni dificila cateodata. Incepi sa te simti ca intr-un Montagne Russe din punct de vedere emotional. In medicina vestica se neglijeaza legatura directa dintre emotii, spirit si corp.

Publicitate

Totusi, daca ai da mai multa atentie semnelor pe care corpul ti le trimite, vei putea intelege, descoperi si trata problema cu care te confrunti.
Durere de maini
Mainile ne ajuta sa ajungem catre ceilalti si sa ne conectam. Daca simti o astfel de durere, inseamna ca poate nu reusesti sa te deschizi suficient catre ceilalti.

E timpul sa iti faci noi prieteni, sa creezi conexiuni.
Durere de gat
Durerea de gat sugereaza ca poate ai probleme cu iertarea fata de ceilalti, sau chiar fata de tine. Daca ai o durere de gat, gandeste-te la toate lucrurile pe care le iubesti in legatura cu tine si cu ceilalti.

In mod constient, orienteaza-te catre iubire.
Durere de cap
Suntem atentionati ca trebuie sa ne odihnim. Durerile de cap sunt provocate de stresul si problemele de zi cu zi. Tensiunea acumulta, incordarea cu privire la anumite teme problematice din viata provoaca dureri de cap.

Incearca sa iei viata cu mai multa detasare, sa fii deschisa la numeroasele perspective care se astern si sa ai incredere ca orice probleme isi va gasi rezolvarea.
Dureri mici de spate
Ar putea insemna ca iti faci prea multe griji in legatura cu banii sau esti lipsit de sprijin emotional.

Publicitate

Poate e momentul sa ceri o marire de salariu sau sa incerci sa iti organizezi mai bine cheltuielile.
Durere de coate
Aceasta durere are foarte mult de-a face cu rezistenta in fata schimbarilor vietii. Daca iti simti bratele incordate, inseamna ca esti incordat/a si in viata ta. Este poate timpul sa te gandesti la compromisurile pe care le faci si care par sa nu iti mai dea pace.
Durere de umeri
Aceasta durere poate indica ca porti o durere emotionala foarte importanta. Incearca sa vorbesti despre aceasta problema cu cei dragi. Incearca sa gasesti rezolvare pentru aceasta problema care te framanta.
Durere de solduri
Aceasta durere se manifesta din cauza fricii de a merge mai departe. Poate esti prea rezistent/a in fata schimbarilor care se astern in viata ta. De asemenea, aceasta indica indecizia si teama de a lua o decizie. E timpul pentru marile schimbari.
Durere de genunchi
Durerea de genunchi poate proveni din cauza ami multor motive, dar in acelasi timp poate sa fie semnul unui ego puternic. Fii mai modesta/a. Incearca sa oferi, sa vezi si calitatile celorlalti.
Dureri de picioare
Atunci cand esti depresiv, se poate sa experimentezi si dureri de picioare. Prea multa negativitate se poate manifesta in picioarele tale. Cauta micile placeri ale vietii.
Sursa:www.socialeverythings.com
Traducerea si adaptarea:Echipa Dr.Andrei Laslau

Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *