Adevărul despre femeia care se comportă ca și cum nu i-ar păsa de nimeni și de nimic

Publicitate

Poate ți s-a întâmplat să cunoști o femeie care se poartă ca și cum nu i-ar păsa de nimeni și de nimic.

Oare așa să fie într-adevăr?

Care este adevărul despre femeia impasibilă?

Care este primul gând care îți vine în minte atunci când întâlnești o femeie care pare impasibilă și se comportă ca și cum nu i-ar păsa de nimic?

Că se consideră superioară, că este îngâmfată, că este insensibilă sau multe alte păreri despre un om pe care l-ai perceput într-un anumit fel.

Dar, lasă-mă să-ți spun un secret.

Ei îi pasă.

Îi pasă chiar foarte mult, mai mult decât și-ar dori ea. Însă, nu vrea să arate că-i pasă pentru că astfel ar deveni vulnerabilă.

Iar acest lucru o înspăimântă mai mult decât orice altceva de pe lumea asta. O sperie îngrozitor de mult gândul că la un moment dat doar ei îi va mai păsa, că va fi din nou singură.

De aceea, preferă să se comporte ca și cum nu i-ar păsa de nimeni și de nimic.

Nu îți arată niciodată sentimentele. Pare o femeie dificilă, incapabilă să iubească. Pare că are multe secrete, deoarece niciodată nu spune ceea ce simte. Mereu ajungi să te întrebi dacă te place cu adevărat.

Publicitate

Adevărata problemă cu femeia care se comportă ca și cum nu i-ar păsa de nimic este tocmai faptul că ea se simte foarte bine pe cont propriu.

Are propria ei viață și știe să-ți poarte de grijă. Este atât de obișnuită să trăiască singură, încât nu se poate abține să simtă aceste lucruri chiar și atunci când are pe cineva.

Este foarte greu să-și deschidă inima pentru că a suferit foarte mult.

Astfel că preferă să nu mai aibă încredere în nimeni și să nu trăiască intens dragostea, tocmai de teamă că va fi din nou rănită.

Știe cum este să iubească cu toată inima, dar cunoaște și suferința pentru că a căzut de sus și nimeni nu i-a fost alături. Știe foarte bine cum este să fii într-o relație în care doar unul își dă silința și celuilalt nu-i pasă.

Citeste continuarea aici www.eva.ro

Publicitate
Cumpara cartea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *