Ce ne transmit, de fapt, cutremurele mici si dese din ultima vreme? Seismologii trag un semnal de alarma

Ce ne transmit, de fapt, cutremurele mici si dese din ultima vreme? Seismologii trag un semnal de alarma In fiecare zi, aproape, aflam de cel putin un cutremur de magnitudine mica, dar aproape ca nimeni nu le ia in seama! Ce ne transmit, de fapt, aceste seisme? Sunt dovezi ca se detensioneaza energia acumulata in … Continuă lectura „Ce ne transmit, de fapt, cutremurele mici si dese din ultima vreme? Seismologii trag un semnal de alarma”
10 reguli de sănătate pe care oamenii ar trebui să le respecte

10 reguli de sănătate pe care oamenii ar trebui să le respecte Afecţiunile cardiovasculare reprezintă principala cauză de mortalitate din România. Din cele 250.000 de decese înregistrate în rândul românilor, aproape 150.000 au avut cauze cardiovasculare, iar 50.000 s-au produs ca urmare a afecţiunilor oncologice, conform raportului European Heart Network, publicat în anul 2017. Românii … Continuă lectura „10 reguli de sănătate pe care oamenii ar trebui să le respecte”
4 afecţiuni care pot fi confundate cu depresia

4 afecţiuni care pot fi confundate cu depresia Tulburările psihice sunt dificil de diagnosticat, tocmai pentru că simptomele acestora sunt similare în majoritatea cazurilor. Din acest motiv, depresia, numită şi boala secolului XXI, este deseori diagnosticată greşit, altele fiind cauzele ce stau la baza manifestărilor pacientului. Un studiu de amploare realizat în 2009 a arătat … Continuă lectura „4 afecţiuni care pot fi confundate cu depresia”
Zeama de varză murată. Mulţi spun că e sănătoasă. Iată care este, de fapt, adevărul

Zeama de varză murată. Mulţi spun că e sănătoasă. Iată care este, de fapt, adevărul Acrești ciorba cu zeamă de varză? Foarte bine faci. Nu strică nici să bei câte un pahar cu zeamă de varză pe zi. Aceasta are un conținut ridicat în minerale – mai ales calciu și zinc. De aceea, este produsul … Continuă lectura „Zeama de varză murată. Mulţi spun că e sănătoasă. Iată care este, de fapt, adevărul”
Nu intreba niciodata pe omul care te iubeste aceste 10 lucruri

Nu intreba niciodata pe omul care te iubeste aceste 10 lucruri În fiecare relație, există întrebări adresate pur și simplu pentru a umple tăcerea, în căldura momentului, există întrebări care sunt folosite pentru a răni și există întotdeauna întrebări puse pentru a atenua anxietatea unei persoane cu privire la relație. Cu toate acestea, din punct … Continuă lectura „Nu intreba niciodata pe omul care te iubeste aceste 10 lucruri”
„Daca mori cand esti in varsta de 80 de ani de la un atac de cord”, a spus medicul meu oncolog, „si sunt la inmormantarea ta, atunci voi spune, da, ai fost vindecată de cancer ovarian”. O poveste reala care te lasa fara cuvinte

„Daca mori cand esti in varsta de 80 de ani de la un atac de cord”, a spus medicul meu oncolog, „si sunt la inmormantarea ta, atunci voi spune, da, ai fost vindecată de cancer ovarian”. O poveste reala care te lasa fara cuvinte Într-un hol nefamiliar, slab luminat din spital, așteptam apelul medicului meu. … Continuă lectura „„Daca mori cand esti in varsta de 80 de ani de la un atac de cord”, a spus medicul meu oncolog, „si sunt la inmormantarea ta, atunci voi spune, da, ai fost vindecată de cancer ovarian”. O poveste reala care te lasa fara cuvinte”
Alege o cheie și vezi ce îți dezvăluie subconștientul despre personalitatea ta.

Alege o cheie și vezi ce îți dezvăluie subconștientul despre personalitatea ta. Ocazional, dorim să prezentăm teste de personalitate distractive care sunt plăcute și, de asemenea, puteți învăța ceva interesant despre natura umană. Poate chiar vei descoperi detalii care te definesc si despre care nu ai avut nici o idee inainte. O alegere simplă vă … Continuă lectura „Alege o cheie și vezi ce îți dezvăluie subconștientul despre personalitatea ta.”
”Mami a murit la duş. Poţi să ai grijă de noi?”. Gestul unui băiețel de cinci ani a înduioșat toți vecinii

”Mami a murit la duş. Poţi să ai grijă de noi?”. Gestul unui băiețel de cinci ani a înduioșat toți vecinii Un copilandru din Statele Unite ale Americii a devenit eroul mamei sale. Salvatore Cicalese, de numai cinci ani, şi-a salvat mama de la moarte, după ce a găsit-o pe femeie leșinată în duș. Aceasta … Continuă lectura „”Mami a murit la duş. Poţi să ai grijă de noi?”. Gestul unui băiețel de cinci ani a înduioșat toți vecinii”
Bătăturile oferă un aspect neplăcut și unele chiar dor: remedii naturiste care te ajută să scapi:

Bătăturile oferă un aspect neplăcut și unele chiar dor: remedii naturiste care te ajută să scapi: Bătăturile te deranjează și vrei să scapi de ele? Nu ezita să încerci următoarele 9 remedii naturiste! Fiecare dintre noi a avut bătături la picioare la un moment dat. Vestea bună este că există numeroase remedii naturiste care pot … Continuă lectura „Bătăturile oferă un aspect neplăcut și unele chiar dor: remedii naturiste care te ajută să scapi:”
Toți pățim asta măcar o singură dată în viață și trebuie să știm cum să ne tratăm

Toți pățim asta măcar o singură dată în viață și trebuie să știm cum să ne tratăm Primul ajutor în cazul arsurilor prin opărire: Arsurile prin opărire sunt foarte frecvente. Dacă ți se pare că arsura este severă, mergi la medic. Dacă este o leziune superficială, citește mai jos pentru a afla cum o poți … Continuă lectura „Toți pățim asta măcar o singură dată în viață și trebuie să știm cum să ne tratăm”
Prognoza meteo pentru week-end. Maximele ajung şi la 25 de grade Celsius

Prognoza meteo pentru week-end. Maximele ajung şi la 25 de grade Celsius În sudul și sud-estul țării vremea va fi caldă, dar în restul teritoriului valorile termice vor fi în scădere și se vor apropia de mediile climatologice ale acestei perioade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și ploi de scurtă durată în regiunile … Continuă lectura „Prognoza meteo pentru week-end. Maximele ajung şi la 25 de grade Celsius”
Sf. Parascheva, 14 Octombrie 2017. Tradiţii şi obiceiuri: Ce să nu faci sâmbătă, de Ziua Sfintei: aduce pagubă pe toate planurile

Sf. Parascheva, 14 Octombrie 2017. Tradiţii şi obiceiuri: Ce să nu faci sâmbătă, de Ziua Sfintei: aduce pagubă pe toate planurile Sfanta Cuvioasa Parascheva, cunoscuta si sub numele de Paraschiva, este praznuita de catre Biserica Ortodoxa in fiecare an pe 14 octombrie. Cuvioasa este sarbatorita nu doar de catre Biserica Ortodoxa Romana ci si de … Continuă lectura „Sf. Parascheva, 14 Octombrie 2017. Tradiţii şi obiceiuri: Ce să nu faci sâmbătă, de Ziua Sfintei: aduce pagubă pe toate planurile”
A luat bebelușul care era pe moarte și l-a așezat lângă sora geamănă ca să-și ia adio, când ceva uluitor s-a întâmplat. Gestul a schimbat istoria medicinei!

A luat bebelușul care era pe moarte și l-a așezat lângă sora geamănă ca să-și ia adio, când ceva uluitor s-a întâmplat. Gestul a schimbat istoria medicinei! În trecut era neobișnuit ca bebelușii născuți prematur să fie ținuți împreună într-un incubator, cu atât mai mult cu cât starea lor de sănătate era una incertă. Totul … Continuă lectura „A luat bebelușul care era pe moarte și l-a așezat lângă sora geamănă ca să-și ia adio, când ceva uluitor s-a întâmplat. Gestul a schimbat istoria medicinei!”
Sanatatea femeii dupa 40 de ani

Sanatatea femeii dupa 40 de ani Calitatea vietii depinde mult de felul in care ne comportam cu propriul corp, pe care trebuie sa-l cunoastem atat prin autoexaminare cat si prin controale preventive si profilactice. Va prezentam cinci probleme care pot aparea in viata unei femei dupa 40 ani. Este important sa stim ca pot aparea, … Continuă lectura „Sanatatea femeii dupa 40 de ani”
Ce probleme de sănătate apar la femeile trecute de 40 de ani și ce analize sunt indicate

Ce probleme de sănătate apar la femeile trecute de 40 de ani și ce analize sunt indicate Dupa 40 ani in organismul femeilor au loc multe transformari care preced menopauza. Este important ca fiecare femeie sa stie cat mai multe despre corpul sau si despre aceasta noua perioada din viata. Nu priviti menopauza ca pe … Continuă lectura „Ce probleme de sănătate apar la femeile trecute de 40 de ani și ce analize sunt indicate”