Cauza morţii fostei balerine Israelei Vodovoz. Ce se arată în raportul medicilor legiști

Medicii legiști vin cu noi amănunte în cazul Israelei Vodovoz, găsită moartă în apartamentul ei din Capitală.

Publicitate

Specialiștii de la IML ”Mina Minovici” au declarat în exclusivitate pentru Libertatea că Israela avea un inel gastric din 1990, dar nu acesta a fost cauza decesului.

Publicitate

Potrivit datelor din raportul legiștilor, fosta balerină și-a găsit sfârșitul în urma unei hemoragii ce a fost cauzată de o ulcerație gastrică.

Medicii au stabilit că aceasta nu avea nici o infecție. Mai mult, ei au găsit în stomacul Israelei un inel gastric, pe care femeia și l-a montat în 1990. Totuși, nu acesta a fost cel care, până la urmă, ar fi dus la deces.

Anterior, medicii legiști de la IML ”Mina Minovici” au anunțat că femeia a murit după ce a suferit o hemoragie puternică digestivă, produsă pe fondul unei maladii mai vechi. Reprezentanți ai ambasadei Israelului la București s-au interesat telefonic de acest caz.

Între timp, polițiștii de la ”Omoruri” care au deschis un dosar de moarte suspectă se pregătesc să închidă cazul. Și asta pentru că pe trupul slăbit la fostei balerine nu s-au găsit nici un fel de urme de violență.

Publicitate

Ea a fost găsită vineri noapte fără suflare în baia de serviciu din locuință. În casă erau mai multe cutii, în care Israela își pusese mai multe lucruri. Pe aragaz, o oală cu mâncare se stricase, semn că Israela își dăduse ultima suflare cu ceva zile în urmă.

Fosta balerină avea doi copii stabiliţi în Israel. Aceştia vor decide dacă va fi înmormântată aici sau în străinătate.

În 2014, Israela Vodovoz şi-a făcut testamentul. Conform apropiaţilor ei, averea sa se ridica, la momentul respectiv, la aproximativ 50 de milioane de euro.

Deşi în buletin figurează 1950 ca anul naşterii, Israela spunea că este de fapt cu doi ani mai mare.

“11.11.1950, în buletin. Dar de fapt, eu din ceea ce ştiu sunt mai mare cu 2 ani. De ce? Că era după război, nu mai contează”, a mărturisit vedeta, la Antena Stars, în anul 2016.

Sursa: www.libertatea.ro

Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *