Ce spune culoarea lacului de unghii despre personalitatea ta

Publicitate

Ce spune culoarea lacului de unghii despre personalitatea ta
Cand vine vorba sa alegi ce culoare sa folosesti pentru unghiile tale, pui in balanta si ce nota de eleganta va oferi personalitatii tale. Trebuie sa fii extrem de precisa si atenta in alegeri. Unele dintre culori sunt, cu siguranta, prioritare.

Publicitate

Considerată „cartea de vizită” a unei femei, o manichiură este musai să fie impecabilă. Culoarea unghiilor tale spune multe despre tine, iar persoanele din jur alcatuiesc o relatie de asemanare intre simbolul culorii unghiilor si felul tau de a fi.
Iata ce spune culoarea unghiilor despre tine:

Nude. Cele care sunt predispuse sa poarte doar un lac de culoare nude pe unghii, se spune ca ar fi mai abordabile. Unghiile nude transmit o persoana cu picioarele pe pamant.
Culoarea argintie. Unghiile de culoare argintie arata duritatea, rezistenta si increderea.

Cele care poarta aceasta culoare sunt considerate de cele mai multe ori spirituale dar si de incredere si motivate.
Alb. Femeile care poarta culoarea alba pe unghii semnifica perfectiunea interioara dar si o inocenta jucausa. Cele carora le place sa isi picteze unghiile in aceasta culoare sunt foarte organizate si apreciaza curatenia.

Negru. Cele care poarta culoarea negru pe unghii sunt rebele in interior, complexe si serioase.
Roz. Unghiile roz lăcuite sugerează o personalitate copilăroasă. Arată că ar trebui să te „joci cu păpuşile”, dacă ar există o astfel de slujba.
Violet.

Publicitate

Culoarea violet pe unghii reprezinta susceptibilitatea,creativitatea si ambitia. Violetul este culoarea imaginatiei.
Albastru. Unghiile albastre sunt un semn de loialitate si incredere dar si de securitate.
Galben.
Cele care poarta aceasta culoare pe unghii sunt usor nepasatoare si calde totodata si le place sa fie in compania celorlati.
Rosu. Unghiile rosii exprima pasiunea iar cele care poarta aceasta culoare sunt orientate catre munca si nu se odihnesc pana ce nu isi indeplinesc scopurile.
Maro. Cele care opteaza pentru aceasta culoare sunt informate, intelegatoare si le place natura.

Verde. Culoarea verde pe unghii exprima dominarea,dar si foarte atenti cu cei care ii respecta.
Gri. Unghiile gri indica faptul ca purtatoarea este foarte atenta chiar daca nu se pot exprima adesea prin cuvinte. Acestea tin sa fie visatoare.
Auriu
Cele care opteaza pentru aceasta culoare au success si nimic mai putin. Aceasta culoare indica faptul ca purtatorul este orientat obiectiv.
Portocaliu
Dacă portocaliul este culoarea ta preferată, eşti o persoană care găseşte o latura pozitivă în orice. Eşti o persoană optimistă, creativă şi energică.
Culori pastelate. Indifferent de nuanta, in cazul in care alegeti culori pastelate ca sunteti foarte bune la suflet si intotdeauna dispuse sa imparta.
Culorile neon. Este posibil sa fiti iubitoare de rock daca purtati unghiile in culoarea aceasta, ceea ce inseamna ca aveti o personalitate vibrant. Neonul indica ca purtatorul este mereu gata de plecare.
Sursa:www.providr.com
Traducerea si adaptarea:Echipa Dr.Andrei Laslau

Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *