Cristina Demetrescu: cand apar marile cumpene ale vietii

Publicitate

Cumpenele sunt definite in toate formele de arta divinatorie. In Tarot, de pilda, lama cu umarul VI reprezinta alegerea ce trebuie facuta la bifurcatie de drum.

„In astrologie imi place sa le denumesc examene astrale si aceastea au o anumita ciclicitate in timp, la fel la toate persoanele.

La acestea se adauga examenele personale, care in functie de lectia fiecaruia in viata, apar mai rar sau mai des. Luand o medie de varsta de 70 de ani, doua din aceste examene se remarca printr-o importanta deosebita.

Primul, majoratul astral la aproximativ 29 de ani si al doilea, examenul de maturitate spirituala la aproximativ 58 de ani. Ele sunt resimtite de absolut toate persoanele si influentele astrale sunt deosebit de puternice in aceste perioade.

Insa tranzitul Saturnian iti impune reflectari mai serioase la fiecare 7 ani,

pornind de la data nasterii, cand el formeaza aspecte (prima cuadratura, opozitie si a doua cuadratura), cu Saturnul natal.

Am constatat ca cei mai multi clienti, intuindu-si examenele, apar la consultatie tocmai in pragul varstelor mai sus amintite. Simt anumite presiuni, insa multi nu stiu incotro s-o apuce.

Publicitate

Se cer schimbari majore si examenele prezinta adesea adevarate subiecte de olimpiada, au schepsisuri si cei in cauza se pot pacali. Simt ca trebuie sa faca anumite schimbari, insa multi cred ca daca schimba un serviciu cu altul sau isi schimba look-ul, au facut ce trebuia.

Aici se cere corectarea in primul rand a unor greseli karmice, iar daca pana la 29 de ani toate vi s-au impotrivit, e cazul sa realizati ca vi se da sansa sa va schimbati soarta, alegand sa faceti altceva in viata.

Spre 59 de ani pot aparea diverse afectiuni pe sanatate, ca raspuns al unor lectii de viata neinsusite, carora macar dupa aceasta varsta, cand orice om ar trebui sa se apropie de intelepciune, trebuie sa le gasiti raspuns. Fara credinta nu se mai poate.

Alte cumpene sau examene astrale apar la fiecare 9 ani si va dau sansa sa incheiati diverse ciclurii ale vieti.

Oamenii sunt pe pamant pentru evolutie si reinnoire, asadar e bine sa stiti ca tergiversarea unor probleme vechi ce nu va dau sansa sa inaintati, poate fi oprita in mod firesc, beneficiind chiar de ajutor astral.”, scrie Cristina Demetrescu pe AstroStar.ro.

Sursa: www.kfetele.ro

Articol preluat integral cu acord scris.

Publicitate
Cumpara cartea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *