Cristina Socea a slabit 20 kg in 4 luni cu dieta keto ( 97 –> 77kg )

Publicitate

,, Datorita pasiunii mele pentru gatit si mancat in ultimii ani m-am ingrasat destul de mult .Pe dvs va urmaresc de foarte mult timp si am fost convinsa ca numai cu regimul dat de dvs pot sa slabesc .Nu am crezut niciodata in diete de cateva zile si mancand doar salata voi putea slabi si mai degraba mancand regeste asa cum va place dvs sa spuneti .

In luna mai am inceput dieta Keto si am respectat cu sfintenie cele spuse de dvs pana in luna august .Am slabit 20 kg ( de la 97 la 77kg ). A mai vrea sa mai dau jos cam 7-8 kg ca sa cobor sub pragul psihologic de 70.

Din luna august am inceput sa incalc cateva reguli dar nimic exagerat caci am invatat regulile de baza si chiar si asa am continuat sa slabesc. Nu mi-a fost usor sa slabesc avand in vedere pasiunea pe care o am ,dar cu toate informatiile necesare si multa vointa se poate.

Publicitate

Recomand din suflet tuturor celor care au probleme cu greutatea si care si-au pierdut speranta de a mai slabi vreodata sa va urmareasca cu atentie si sa apeleze la ajutorul dvs ca vor reusi .

Daca am slabit eu care toata ziua nu fac decat bunatati si care sunt o persoana gurmanda cu siguranta veti slabi si voi . Pentru mine nu a fost o dieta si pur si simplu un nou stil de viata . Va multumesc din suflet !” Socea Cristina

Cristina a avut un rezultat cu atat mai bun cu cat trebuie tinut cont ca prepara in fiecare zi bunatati traditionale pentru clientii ei din toate colturile tarii si chiar din afara tarii. Asa, ca fapt divers, aruncati un ochi pe pagina ei pentru a vedea caror tentatii delicioase a trebuit sa le reziste. Este ” Un munte ” de ambitie si de vointa!

Pentru cei care doresc sa fie consiliati, aveti si CONTACTUL meu — http://www.andreilaslau.ro/contact

Publicitate
Cumpara cartea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *