CURATA FICATUL de toxine in 5 ZILE!

Publicitate

Ficatul este un organ extrem de important in corpul omenesc. Elimina toxine si este implicat in multe procese enzimatice necesare bunei functionari a corpului.

Publicitate

Din pacate, insa, stilul de viata haotic pe care il au oamenii tinde sa faca ficatul sa munceasca in plus, mai mult decat ar trebui, astfel afectandu-i functia. Acest proces de curatare a ficatului va va ajuta sa eliminati toxinele si ii va permite acestuia sa se regenereze mai usor.

CUM SE INGRIJESTE FICATUL

O dieta sanatoasa este primordiala ca importanta, si anume una care exclude alcoolul, alimentele nesanatoase, si sucurile. Aici va vom recomanda o reteta care va va face ficatul sa functioneze mai bine in mai putin de o saptamana. Aceasta reteta foloseste doar cateva ingrediente, care au proprietati antioxidante puternice.

INGREDIENTE

  • 1 cana cu apa
  • 1 sfecla
  • 1 mar
  • 1 morcov

Introduceti ingredientele in blender, si mixati pana cand s-au amestecat corespunzator. Optional, se poate omite apa si se poate consuma acest amestec ca un puree.

Cel mai bine se consuma dimineata pe stomacul gol.

Tratamentul acesta se poate urma timp de o saptamana, de cateva ori pe an.

Iată câteva dintre proprietăţile uimitoare ale merelor pentru sănătate:

Publicitate

Protejează împotriva sindromului metabolic – persoanele care consumă mere în fiecare zi, au un risc mai scăzut de a suferi, de-a lungul vieţii, de sindromul metabolic – care poate cauzadiabet şi boli grave de inimă.

Sunt o sursă excelentă de multivitamine – consumate cu tot cu coajă (bineînţeles, spălate bine în prealabil), merele pot să asigure un aport crescut de vitamine şi minerale benefice sănătăţii organismului, cum ar fi: vitaminele A şi C, calciu, potasiu, fier, fosfor, acid folic şi unnivel crescut de antioxidanţi.

Reglează nivelul glicemiei – conţin anumiţi fitonutrienţi, cum ar fi quercetina, care pot să prevină fluctuaţiile bruşte ale nivelului de zahăr din sânge. De asemenea, oţetul de mere este considerat a fi un adevărat ajutor în controlarea nivelului ridicat al glicemiei, motiv pentru care este adesea folosit ca un tratament naturist în cazul bolnavilor care suferă de diabet zaharat.

Pot să prevină şi să ţină sub control ateroscleroza – specialiştii în domeniu au confirmat faptul că un consum de mere zilnic, timp de o lună, poate să reducă cu 40% concentraţia substanţei din sânge care este responsabilă pentru afectarea elasticităţii arterelor, provocând ateroscleroză.

TRADUCERE: Echipa dr. Andrei Laslau
SURSA: http://www.healthyfoodteam.com/regenerate-liver-5-days-amazing-recipe/
SURSE SELECTIVE: http://www.csid.ro/diet-sport/dieta-si-nutritie/beneficiile-merelor-de-ce-sa-le-consumi-in-fiecare-zi-13345294/

Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *