Dana Deac, izolată într-un buncăr timp de 10 zile. Jurnalista, diagnosticată cu cancer a cincea oară, supusă unui tratament de iradiere

Publicitate

Dana Deac, izolată într-un buncăr timp de 10 zile. Jurnalista, diagnosticată cu cancer a cincea oară, supusă unui tratament de iradiere
Se luptă a cincea oară cu cancerul, dar Dana Deac nu pare să se lase prea ușor doborâtă de necruțătoarea boală.

Jurnalista a stat izolată timp de 10 zile într-un buncăr din Istanbul, unde a fost supusă unui tratament de iradiere.
Jurnalista a explicat într-un clip postat pe blogul personal că muzica clasică şi revistele cu integrame au ajutat-o să treacă peste perioada grea în care a stat izolată de restul lumii.

„Din cele zece zile petrecute la Istanbul, numai în cea de-a noua am putut ieşi în lume. După buncăr a urmat izolarea într-o cameră de hotel. Revenind la cea de-a noua zi, singura ploioasă şi rece din cele zece, a fost intensă, plină de mici descoperiri culturale. Am putut vizită doar două spaţii ale Bienalei de artă”, a notat Dana Deac pe blogul personal.

Publicitate


Aveam 45 de ani când am aflat de cancer. Ideea este să fii echilibrat. Trebuie să ne iubim mai mult. Am avut noroc de prieteni. Nu toată lumea are noroc să se opereze în altă parte. Eu simt că mă iubește Dumnezeu. Eu nu am vrut să mă expun. Fiul meu Vlad a fost alături de mine. Vlad are 27 de ani. Urmează să stau 10 zile izolată.

Am emoții, normal, chiar dacă s-a mai întâmplat de 4 ori. Este a cincea oară. Am avut emoții atunci când medicul meu m-a sunat să facem operația de urgență”
Urmariti materialul video aici  www.youtube.com

Sursa:www.libertatea.ro
Articol preluat integral cu acord scris.

Publicitate
Cumpara cartea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *