Harta feței: Cum sa determini sanatatea rinichilor, hormonilor si ficatului privind propriul chip

3 din 3next
Citeste continuarea in pagina urmatoare
Publicitate

Zona: Limba

Publicitate

Asociata cu: Plamanii, supraincarcarea cu toxine

Explicatie:

Limba ta este un ghid minunat pentru sanatatea ta interna! Cele mai bune indicii sunt disponibile daca verifici suprafata ei dupa ce te trezesti dimineata. Cercurile de acumulare alba spre zona din mijloc sau spate pot indica toxine intestinale. Abraziunea sau „spumarea” la marginile exterioare ale limbii pot fi legate de functia pulmonara suboptima.

Ce trebuie sa faci:

Fa o detoxifiere pentru a elimina toxinele nedorite! Incearca una de 3 zile, incorporeaza mai multe alimente detoxifiante ca sucuri naturale, adauga niste super alimente verzi si incearca sa elimini depunerile de pe limba! Pentru un suport suplimentar pentru plamani, incearca un exercitiu bazat pe cardio si o meditatie profunda a respiratiei.

Publicitate

Zona: Barbie

Asociata cu: Hormoni, stres

Explicatie:

Ai observat vreodata ca ai tendinta de a erupe cu pete pe barbie in acel moment al lunii? Asta pentru ca aceasta este zona faciala unde se manifesta dezechilibrul hormonal si emotiile stresante.

Ce trebuie sa faci:

Incearca pudra de maca pentru sprijinul hormonal si evita produsele de frumusete sau ajutoarele de curatare care tind sa contina toxine care interfereaza cu sistemul endocrin.

De asemenea, acorda-i regimului de ingrijire a pielii putina dragoste si atentie in plus inainte de a se prezenta menstra. Si ia masuri pentru a-ti reduce stresul si a trata corpul tau frumos la odihna multa si somn!

Ce crezi ca afecteaza cel mai mult pielea ta si cum ai grija de problemele pielii in mod natural?

Sursa: theheartysoul.com

3 din 3next
Citeste continuarea in pagina urmatoare

Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *