HOROSCOP AstroCafe pentru saptamana 15 – 21 mai: O zodie primeste vizite din trecut, alta trebuie sa plateasca polite vechi!

prev1 din 3
Citeste continuarea in pagina urmatoare
Publicitate

HOROSCOP AstroCafe pentru saptamana 15 – 21 mai: O zodie primeste vizite din trecut, alta trebuie sa plateasca polite vechi!
Citeste previziunile tale astrologice pentru saptamana 15 – 21 mai 2017.
Berbec
Săptămâna debutează în forţă, pentru că vei fi foarte solicitat la serviciu.

Publicitate

Dialoguri cu şefii, cu oameni importanţi din diverse domenii de activitate, prezentări profesionale oficiale, un amalgam de activităţi şi situaţii inedite care te pun în rol principal pe scena vieţii publice. Prudenţă în vorbe şi gesturi, deoarece unii îţi pot observa şi semnala orice abatere de la norme. De mare folos îţi sunt prietenii şi protectorii din sfera profesională.

Ascultă sfaturile celorlalţi şi acceptă divergenţele de opinie fără resentimente. A doua parte a săptămânii evidenţiază oboseală şi chiar unele afecţiuni circulatorii. Posibil să ai nevoie de îngrijiri medicale de specialitate, dar nu forţa nota. Odihna şi dieta te ajută mult.
Taur

Călătorii, studii, dialoguri pe teme culturale, iată câteva dintre temele principale ale acestei săptămâni. Se conturează activităţi de anvergură în sfera profesională, întâlniri şi dezbateri oficiale cu persoane publice importante, oferte de colaborare inedite. Toate bune şi frumoase, doar că plata aferentă eforturilor depuse lasă de dorit sau lipseşte cu desăvârşire.

Provocarea situaţiilor în care eşti implicat constă în a te detaşa de materialismul cotidian şi a privi spre partea spirituală, filozofică a vieţii. Multe din cele discutate şi petrecute în această săptămână vor avea un ecou in sufletul tău multă vreme de acum încolo. Cineva din anturajul prietenilor va înţelege foarte bine situaţia în care te afli şi te va sfătui de bine.

Publicitate

Gemeni
Săptămâna debutează cu aspecte financiare de genul achitarea datoriilor sau relaţionarea cu instituţii financiare. Este posibil să descoperi plăţi pe care trebuia să le faci cândva şi din varii motive ai uitat de ele. Rezolvă orice restanţă financiară şi evită să te implici în datorii noi. Planurile de investiţii pe termen lung mai trebuie să aştepte. Foarte interesant cum în anumite momente ale zilelor vei avea revelaţii asupra rolului unor oameni care, aparent, îţi pun beţe în roatele vieţii tale. Priveşte atent în jurul tău, deschide-ţi mintea spre noi filozofii de viaţă şi lasă-te purtat de valul evenimentelor. Cu siguranţă ecoul celor petrecute în această săptămână te va urmări multă vreme. În segmentul profesional este multă agitaţie.
Rac
Relaţionezi cu multă lume în aceste zilele acestei săptămâni, mai ales cu oameni din sfera profesională. Dialogurile oficiale vor fi frecvente şi vei fi nevoit să prezinţi diverse teme, să formulezi opinii şi tu la rândul tău să-i asculţi pe alţii. Contradicţiile vor fi frecvente, punctate pe alocuri cu note ciudate. Detaşează-te, evită implicarea emoţională în problemele altora şi concentrează-te strict pe îndatoririle tale. Vor interveni chestiuni băneşti de genul achitarea unor facturi sau dialoguri pe teme financiare în cadrul unei colaborări. A doua parte a săptămânii îţi aduce o mare dorinţă de elevare sufletească şi chef de studii şi călătorii. Activităţi culturale şi discuţii interesante cu oameni erudiţi.
CITESTE CONTINUAREA PE PAGINA URMATOARE ===>

prev1 din 3
Citeste continuarea in pagina urmatoare

Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *