HOROSCOP AstroCafe pentru saptamana 15 – 21 mai: O zodie primeste vizite din trecut, alta trebuie sa plateasca polite vechi!

2 din 3
Citeste continuarea in pagina urmatoare
Publicitate

Leu
Întreaga săptămână aduce multă forfotă în sfera profesională, mai ales în relaţiile colegiale. Revin în atenţie sarcini de lucru care sunt nefinalizate sau la care mai trebuie adăugat ceva urgent. Selectează priorităţile, dozează-ţi eforturile, apelează la colegii de încredere să te ajute la nevoie, deoarece organismul tău este obosit.

Publicitate

Se pot accentua afecţiuni ale sistemului osos şi ale stomacului, de aceea fii prudent şi îngrijeşte-te corespunzător. Pot intra în discuţie consultaţiile şi analizele medicale, dar evită-le pe cât posibil în această săptămână. Miercuri şi joi vor interveni discuţii şi activităţi comune cu partenerul de viaţă şi cu cei de afaceri sau colaboratorii.

Ceva sau cineva din sfera afectivă îţi deranjează raporturile parteneriale. Prudenţă şi discernământ!
Fecioara
Relaţiile sentimentale îţi acaparează atenţia şi eforturile, find vorba despre chestiuni vechi.

Este nevoie să-ţi reformulezi opiniile privitoare la iubire, implicaţiile ei şi felul în care îţi manifeşti sentimentele faţă de cei dragi. Frămânătările sufleteşti sunt accentuate, răscolitoare, însă rolul lor este acela de a scoate la suprafaţă şi a dizolva tipare mentale şi comportamenale care nu se mai potrivesc cu aici şi acum.

Rezervă momente de meditaţie interioară, plimbă-te în natură şi stai de vorbă cu oameni dragi şi de încredere. Socializarea şi activităţile hobby te liniştesc şi pe deasupra îţi aduc şi sfaturi utile. La serviciu este mult de lucru, fiind vorba despre îndatoririle de rutină. Sănătatea îţi poate juca feste, bine fiind să te îngijeşti pe îndelete.

Publicitate

Balanta
Este nevoie să acorzi timp şi resurse materiale familiei şi spaţiului de locuit. Membrii familiei îţi pot solicita ajutorul în diverse chestiuni personale, pot avea loc dezbateri pe teme patrimoniale sau chiar poate intra în discuţie relocarea familiei într-un alt oraş. Tendinţa de a-ţi impune ideile şi opiniile în faţa celor dragi aduce tensiuni şi oprobiul celorlalţi. Alege-ţi cuvintele cu grijă, ascultă ce ţi se spune şi la final decide împreună cu membrii familiei. Foarte animate sunt relaţiile cu persoana iubită şi copiii în zilele de miercuri şi joi. Discuţii, activităţi comune, planuri comune de viitor. Datorită unor rude, unor prieteni apropiaţi sau datorită unor vorbe pe care le-ai spus undeva, cândva, cei dragi îţi pot reproşa diverse.
Scorpion
În primele zile ale săptămânii se întrezăresc dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat, dar şi călătorii pe distanţe scurte. S-ar putea să fii nevoit să rezolvi demersuri legate de acte, demersuri care fie au rămas nefinalizate, fie trebuie reluate în totalitate din diverse motive. Gândurile şi comunicarea sunt viciate, de aceea fii purdent şi selectiv în vorbe şi gesturi. Unii te vor provoca de dragul provocării, iar tentaţia de a răspunde cu aceeaşi monedă este păguboasă pe termen lung. Membrii familiei vor avea nevoie de sprijinul tău. Te poţi ocupa cu succes de treburile gospodăreşti. Discuţii şi întâlniri cu neamurile, vizite în locurile natale. Şi totuşi tema principală a săptămânii rămân relaţiile amoroase.
CITESTE CONTINUAREA PE PAGINA URMATOARE ===>

2 din 3
Citeste continuarea in pagina urmatoare

Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *