HOROSCOP AstroCafe pentru saptamana 15 – 21 mai: O zodie primeste vizite din trecut, alta trebuie sa plateasca polite vechi!

3 din 3next
Citeste continuarea in pagina urmatoare
Publicitate

Sagetator
Este rost să primeşti bani sau favoruri dinspre locul de muncă în această săptămână, dar şi cineva drag îţi poate oferi cadouri deosebite. Totuşi interesul tău este legat de veniturile pe care le obţii în urma eforturilor depuse la serviciu.

Publicitate

Nemulţumirile financiare persistă, dar hiba este la felul în care priveşti tu partea materială a vieţii. Deocamdată traversăm o perioadă în care te poţi bizui cu succes pe ceea ce ai şi pe simţurile tale extrasenzoriale care îţi oferă suficientă informaţie sau hrană energetică pentru a-ţi duce treburile la bun sfârşit.

Întâlniri şi dialoguri cu multă lume, călătorii pe distanţe scurte, preocupări legate de acte şi documente personale. Familia şi casa vor deveni prioritare spre finalul săptămânii.
Capricorn
Cumva începi o nouă etapă în această săptămână.

Ai energia necesară de a opera acele schimbări în viaţa ta, care să te plaseze pe alte coordonate, alături de alţi oameni, în alte situaţii. Depinde numai de tine să gestionezi corect stările pe care le experimentezi acum. Selectează priorităţile, Priveşte atent la cei din preajma ta, remodelază-ţi felul de a fi şi apoi toate celelalte se vor remodela după noul tău tipar de gândire şi acţiune.

Publicitate

Miercuri şi joi apar cheltuieli, dar este posibil să primeşti salariul, un bonus sau favoruri importante. Controlează tendinţa de a cheltui pe te miri ce! A doua parte a săptămânii evidenţiază dialogurile şi întâlnirile cu persoanele din anturajul apropiat. Foarte posibil să mergi într-o excursie.
Varsator
Eşti concentrat mai mult pe tine şi pe treburile tale personale în prima parte a săptămânii. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului osos şi articular, dar şi sistemul digestiv este vizat. Prudenţă, calm, răbdare, toleranţă! Ai nevoie de odihnă prelungită, conştientă şi de o dietă potrivită constituţiei tale. În a doua parte a săptămânii te vei simţi mai bine, dar nu forţa nota. Remodelează-ţi personalitatea şi felul în care te raportezi la evenimentele din preajma ta. Segmentul financiar se va remarca prin câştiguri suplimentare, discuţii privind salarizarea şi condiţiile de muncă, dar poate apărea un nou job, chiar şi într-un alt domeniu de activitate. Relaţii amoroase inedite!

Pesti
Evenimentele săptmânii îţi aduc în preajmă prieteni şi susţinători în segmentul socio-profesional. Activităţile comune cu aceste persoane te vor solicita mult şi bine, de aceea fii prudent. Unii vin spre tine foarte bine mascaţi cu intenţii nobile, dar scopurile lor sunt de cu totul altă natură. Oboseala se va accentua spre mijlocul săptămânii, fiind nevoie să te odihneşti şi să te ocupi de treburi uşoare. Informaţiile aflate pe căi mai puţin obişnuite, mai ales referitoare la locul de muncă te pot destabiliza emoţional. Totuşi, gândindu-te atent la situaţia în care te afli, la relaţiile colegiale şi la cele cu şefii există tensiuni şi cotroverse. Poate părea dificil să-ţi menţii statutul socio-profesional, dar cu puţin efort, totul este posibil.
Sursa: www.kfetele.ro
Articol preluat integral cu acord scris.

3 din 3next
Citeste continuarea in pagina urmatoare

Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *