Horoscop Urania pentru perioada 12 – 18 august: Mercur retrogad aduce tragedii!

prev1 din 4
Citeste continuarea in pagina urmatoare
Publicitate

Horoscop Urania pentru perioada 12 – 18 august: Mercur retrogad aduce tragedii!
Previziuni pentru perioada 12 – 18 august 2017. Mercur va intra în mişcare aparent retrogradă pe 14 august.
Berbec

Publicitate

Între 12 şi 13 august, la prânz, preocupări personale legate de sănătate, de casă, familie, soţ/soţie sau carieră; preocupările se pot suprapune, dând acestor zile aspectul unei perioade agitate, încărcate, solicitante şi nu întotdeauna rodnice, poate şi din incapacitatea nativilor de a se concentra pe o singură problemă şi de a o duce la bun sfârşit.

Posibile conflicte între nativi şi persoanele din sectoarele importante de viaţă care pot interveni în demersurile lor într-un chip deranjant, enervant sau conflictual.
Între 13 august, după ora 13:40′ şi 15 august, după-amiaza, dorinţă de câştig, de stabilitate materială, încercare de a valorifica un bun (închirierea fiind cea mai frecventă ipostază);

cheltuieli prilejuite de nevoile de moment ale copiilor (o excursie, nevoia unui echipament special pentru a participa la o competiţie), cheltuieli din obligaţii morale faţă de o persoană dragă lor.  Pe 14 august, Mercur va intra în mişcare aparent retrogradă şi va aduce informaţii care nuanţează o situaţie în derulare la locul de muncă, astfel încât, Berbecii se vor opri din tumultul emoţiilor care erau gata-gata să-i facă să ia decizii la mânie, nechibzuite.

Taur
Între 12 şi 13 august, la prânz, frământări interioare născute din tumultul unor evenimente de dată recentă care pun probleme, uneori, greu sau chiar foarte greu de acceptat şi gestionat. O cauză ar putea fi cea legată de măsurile legale care sunt aplicate la locul de muncă şi care, într-un fel sau altul, îi nemulţumesc.

Publicitate

Discuţiile pe această temă nu sunt de natură să clarifice situaţia, cel mult să întărească ideea că nu au cum să schimbe ceva şi că nu le rămâne decât să se supună noilor condiţii de muncă.
Posibile tulburări ale funcţiilor cerebrale (insomnie, agitaţie, stare de nervozitate, instabilitate psiho-emoţională, ieşiri necontrolate) în funcţie şi de tabloul clinic al fiecărui nativ. Între 13 august, după ora 13:40′ şi 15 august, după-amiaza, efort mare de stabilizare organică, de stăpânire de sine şi de control al situaţiilor de viaţă ivite, care îi afectează sau evenimente care au loc în familia din care provin şi care îi obligă să acţioneze într-un anumit fel.
Gemeni
Între 12 şi 13 august, la prânz, dinamică specială a relaţiilor pe care Gemenii le au cu prietenii şi cunoscuţii apropiaţi, de care se simt legaţi prin gusturi şi scopuri comune de viaţă. Uneori, între aceştia se pot ivi disensiuni, alimentate de ambiţiile şi încăpăţânarea unora sau altora.
Posibile furtuni afective. Între 13 august, după ora 13:40′ şi 15 august, după-amiaza, răstimp marcat de mai mult echilibru interior şi de posibilitatea de a-şi reface forţa fizică. Pe 14 august, Mercur va intra în mişcare aparent retrogradă şi va pune în mişcare un arsenal de gânduri, idei, soluţii, atitudini menite să le permită să-şi securizeze averea, gospodăria, un beneficiu material ori să stabilească o logică între chestiunile personale şi cele oficiale care, în ultimul timp, s-au intersectat, amestecându-se contraproductiv.
Citeste continuarea pe pagina urmatoare—>

prev1 din 4
Citeste continuarea in pagina urmatoare

Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *