Horoscop Urania pentru perioada 12 – 18 august: Mercur retrogad aduce tragedii!

3 din 4
Citeste continuarea in pagina urmatoare
Publicitate

Fecioara
Între 12 şi 13 august, la prânz, nu sunt excluse una sau mai multe situaţii-limită ce vor pune presiune pe nativi din punct de vedere financiar, cele mai multe având o componentă oficială/legală de necontestat. Între 13 august, după ora 13:40′ şi 15 august, după-amiaza, dorinţă intensă de consolidare a personalităţii lor.

Publicitate

Fecioarele vor dori să-şi reconfigureze o direcţie importantă de viaţă, motiv pentru care se vor gândi, se vor răzgândi, vor cântări, vor accepta, vor renunţa, ş.a.m.d. Impulsurile care le vor veni cu acest prilej nu vor fi date uitării; meticuloşi, ei vor nota ceea ce le trece prin minte în legătură cu un subiect pentru a-l lua în calcul, mai târziu.

Acest proces intens de meditaţie concentrată pe problemele personale va cunoaşte o formă de manifestare specială, din 14 august, când Mercur, aflat în tranzit prin zodia Fecioarei (casa I a cerului lor astral) va intra în mişcare aparent retrogradă, până la 5 septembrie a.c. Această postură astrală va avea partea ei de bine dar şi de stres pentru cei născuţi în Fecioară care vor avea posibilitatea să se gândească la ei, la „ale lor”, cu multă asiduitate.

Spiritul practic, interesul material, dorinţa unui bun plasament personal, profesional, familial sau social vor fi argumente puternice în calea schimbărilor pe care doresc să le facă în viaţa lor dar pe care nu le vor opera decât în luna septembrie, când vor fi în deplină cunoştinţă de cauză, măcar prin binevenita verificare a tuturor datelor şi informaţiilor pe care le deţin, referitoare la sectorul de viaţă pe care îl vor reformulat.

Între 15 august, după ora 17:06′, şi 17 august seara, posibile mici conflicte interioare sau nemulţumiri faţă de afirmaţiile neavenite şi neadevărate rostite despre ei, în public, de oameni dezinformaţi sau rău-voitori. Între 17 august, după ora 19:13′ şi 18 august, discuţii de taină cu un prieten, posibile mărturisiri făcute acestora.

Publicitate

Balanta
Între 12 şi 13 august, la prânz, măsura care-i caracterizează, în general, pe aceşti nativi, este sporită de tranzitul planetei Jupiter prin zodia Balanţei, care le conferă un aer de justiţiari sau, în plan individual, al unor persoane preocupate să restabilească adevărul şi să menţină echilibrul cu orice preţ. Doar că, în această perioadă, Luna se va afla în Berbec, în opoziţie cu semnul Balanţei, ceea ce le va face demersul mai greu de realizat. Iar dacă aceştia vor avea de dus o luptă în plan personal, atunci, pe fondul confruntărilor sau punerilor la punct la care vor recurge, ar putea ieşi scântei. Între 13 august, după ora 13:40′ şi 15 august, după-amiaza, mici atenţii sau cadouri care le vor face plăcere, mai ales, femeilor. Pe 14 august, Mercur va intra în mişcare aparent retrogradă; plasat în casa a XII-a a cerului lor astral, acesta va permite, până pe 5 septembrie, revenirea unor stări organice deranjante, obligându-i să meargă la doctor pentru un consult. E de luat, însă, în calcul puternica componentă psihică, endocrină şi neuro-vegetativă care ar putea genera aceste recidive. De asemeni, în următoarele trei săptămâni nativii nu ar trebui să ia drept corecte şi adevărate zvonurile cu privire la siguranţa locului lor de muncă sau al schimbărilor care-i vor viza, în mod special, pe ei; acelea vor fi speculaţii, dezinformări voite sau răstălmăciri „după ureche” care nu se vor adeveri. Între 15 august, după ora 17:06′, şi 17 august seara, disponibilitate spre lecturi speciale, filosofare, preocupări culturale morale, menită să le sporească gradul de informare şi pregătire superioară ori de cultură generală. Între 17 august, după ora 19:13′ şi 18 august, Luna puternică, în domiciliu, alături de planeta Venus, ar putea patrona câteva momente frumoase, plăcute sau flatante pe care nativii le vor trăi, generate de împrejurări în care ei se pot remarca sau pot fi lăudaţi (poate, chiar, premiaţi).
Citeste continuarea pe pagina urmatoare===>

3 din 4
Citeste continuarea in pagina urmatoare

Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *