Horoscop Urania pentru perioada 12 – 18 august: Mercur retrogad aduce tragedii!

4 din 4next
Citeste continuarea in pagina urmatoare
Publicitate

Scorpion
Între 12 şi 13 august, la prânz, multe nu le vor conveni Scorpionilor în sectorul muncii: nici ritmul în care vor fi obligaţi să lucreze, nici volumul sau sarcinile speciale de serviciu pe care vor trebui să le execute, nici modificările salariale de ultimă oră; în plus, se pot ivi, la tot pasul, surprize neplăcute sau ipostaze care le vor da de gândit nativilor cu privire la viitorul lor loc de muncă.

Publicitate

Posibile reacţii brutale, de respingere sau de refuz ale Scorpionilor, în postură de subordonaţi sau de executanţi. Din punctul de vedere al sănătăţii, se pot anticipa stări de oboseală, de epuizare care vor sta la originea unor ieşiri nervoase necontrolate. Între 13 august, după ora 13:40′ şi 15 august, după-amiaza, prilej astral pentru confruntări cu oponenţii sau contestatarii, mai vechi sau de curând intraţi în cercul „ostililor”.

Dar, Scorpionii nu vor asista impasibili la atacurile rivalilor şi vor reacţiona în forţă, declanşând o scurtă dar intimidantă demonstraţie de forţă. Pe 14 august, Mercur va intra în mişcare aparent retrogradă; poziţionat în casa a XI-a, în zodia Fecioarei, adică în domiciliu, Mercur le va permite sau îi va obliga pe nativi să-şi reformuleze părerea despre unele persoane din cercul de apropiaţi ori faţă de un grup întreg de oameni legaţi de interese, simpatii şi opţiuni comune.

Până pe 5 septembrie, Scorpionii vor avea răgazul să studieze persoanele asupra cărora îşi va pune amprenta această planetă. Între 15 august, după ora 17:06′, şi 17 august seara, nativii vor fi obligaţi să ţină cont de condiţionările, limitările, exigenţele ori de actele normative care operează în activitatea lor financiară şi cărora vor trebui – vor, nu vor – să li se supună.

Între 17 august, după ora 19:13′ şi 18 august, Scorpionii vor beneficia de un mental subtil, în stare de judecăţi fine şi raţionamente superioare, care să le permită „anatomia” unei situaţii speciale, prin care trec.
Sagetator
Între 12 şi 13 august, la prânz, posibile furtuni sentimentale;

Publicitate

tulburarea apelor îi poate face pe unii Săgetători impetuoşi, neatenţi la detalii, nerăbdători (să întrebe, să afle, să afirme, să răspundă, se someze, să decidă…) şi fără măsură. Oricâtă justificare iniţială vor fi având, pe parcursul acestor desfăşurări de forţe emoţionale, până, la urmă, tot vor greşi, lezând sensibilitatea sau buna-credinţă a celor vizaţi. Contextul astral general este favorabil sportivilor care pot realiza performanţe neaşteptate care le vor permite, unora, să plece din ţară la competiţii de prestigiu sau la cluburi de elită. Între 13 august, după ora 13:40′ şi 15 august, după-amiaza, răbdare, metodă, hărnicie. Pe 14 august, Mercur va intra în mişcare aparent retrogradă şi va permite reluarea activităţilor (sau măcar premiza lor) ce păreau a fi fost abandonate pe parcurs, la care nativii renunţaseră în lipsa unei perspective clare (durată, beneficiu, efort estimat). Până pe 5 septembrie, nativii vor avea posibilitatea să analizeze, pe baza datelor şi informaţiilor de ultimă oră, viabilitatea proiectului, valoarea propunerii, avantajele acceptării ei, riscurile implicării lor în situaţii-cheie care le-ar pune în joc cariera sau autoritatea în domeniu. Între 15 august, după ora 17:06′, şi 17 august seara, controversele se pot ţine lanţ, angajandu-i pe Săgetători în dispute, pe teme şi cu importanţe diferite. Între 17 august, după ora 19:13′ şi 18 august, „contorsiuni” financiare. Cei care „nu sunt în bani” pot recurge la artificii de genul „mă împrumut de la cineva ca să plătesc o datorie altcuiva”. Nota generală a săptămânii va fi dată de dinamica astrală puternică, ce vine dinspre zodia Leului (casa a IX-a a cerului lor astral), care le induce voinţă, tărie de caracter în urmărirea unui scop sau al unui ideal, mai ales dacă acesta are o puternică motivaţie profesională (dorinţă de succes, de afirmare, de notorietate).
Citeste continuarea aici
Sursa: www.kfetele.ro

4 din 4next
Citeste continuarea in pagina urmatoare

Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *