Cum se lucreaza in tari difertie.

Cum se lucreaza in tari difertie. Americanul: Începe serviciul la 9.00, se scoală la 8.00, sare peste nevastă-sa care doarme înca deoarece e casnică, se duce la baie şi face un duş, nu se bărbiereşte că se va bărbieri cu maşina electrică pe drum, se duce la bucătărie unde manâncă “eggs and bacon” şi se … Continuă lectura „Cum se lucreaza in tari difertie.”
Obiceiuri nesanatoase care provoaca balonare,gaze si reflux. Vedeti aici cum sa le evitati!

Obiceiuri nesanatoase care provoaca balonare,gaze si reflux. Vedeti aici cum sa le evitati! 1.Evita obiceiurile care provoaca balonare,gaze si reflux: in afara de intoleranta corporala la anumite alimente care pot declansa aceste probleme,exista si obiceiuri care le pot determina. De la guma de mestecat si consumul de bomboane, pana la activitati care pot creste continutul … Continuă lectura „Obiceiuri nesanatoase care provoaca balonare,gaze si reflux. Vedeti aici cum sa le evitati!”
Dacă durerile de cap sunt constante, trebuie neapărat să CITEȘTI asta!

Dacă durerile de cap sunt constante, trebuie neapărat să CITEȘTI asta! Daca toata noaptea ai stat treaz din cauza congestiei nazale sau a tusei persistente e posibil sa ai sinuzita cronica sau sinusurile inflamate. Nu este o boala rara si s-a estimat ca 32 de milioane de oameni sufera de aceasta infectie. Cand ai sinuzita … Continuă lectura „Dacă durerile de cap sunt constante, trebuie neapărat să CITEȘTI asta!”
“Muschiul Sufletului” – Aceasta este sursa sentimentelor de frica si de anxietate!

“Muschiul Sufletului” – Aceasta este sursa sentimentelor de frica si de anxietate! Psoasul este principalul muschi asociat cu stabilitatea fizica. Se intinde de la nivelul picioarelor la coloana vertebrala si este singurul muschi care conecteaza picioarele de coloana vertebrala. Muschiul pleaca de la vertebra T12 si se duce in jos pe alte 5 vertebre lombare … Continuă lectura „“Muschiul Sufletului” – Aceasta este sursa sentimentelor de frica si de anxietate!”
Cristina Demetrescu: cand apar marile cumpene ale vietii! Acestea sunt varstele critice!

Cristina Demetrescu: cand apar marile cumpene ale vietii! Acestea sunt varstele critice! Cumpenele sunt definite in toate formele de arta divinatorie. In Tarot, de pilda, lama cu umarul VI reprezinta alegerea ce trebuie facuta la bifurcatie de drum. „In astrologie imi place sa le denumesc examene astrale si aceastea au o anumita ciclicitate in timp, … Continuă lectura „Cristina Demetrescu: cand apar marile cumpene ale vietii! Acestea sunt varstele critice!”
Luna Noua intra in Rac! Apare o rasplata din partea Universului!

Luna Noua intra in Rac! Apare o rasplata din partea Universului! În timp ce unii nativi vor primi daruri neaşteptate, alţii se vor simţi recunoscători că s-au vindecat de boli. Dorinţele se îndeplinesc Luna Nouă în Rac reprezintă o perioadă ideală pentru a-ţi îndeplini vise mai vechi şi obiective pe care nu ai reuşit să … Continuă lectura „Luna Noua intra in Rac! Apare o rasplata din partea Universului!”
7 lucruri pe care nu le stiai despre viata albinelor

7 lucruri pe care nu le stiai despre viata albinelor Albinele, precum furnicile, sunt insecte cu o viaţă socială complexă, care continuă să surprindă chiar şi oamenii de ştiinţă. Ele sunt esenţiale pentru natură, fiind o forţă invizibilă care polenizează peste 75% din plantele pe care cultivăm. În plus, acestea ne furnizează produsele apicole atât … Continuă lectura „7 lucruri pe care nu le stiai despre viata albinelor”
Scrisoarea unui tanar german

Scrisoarea unui tanar german Dragii mei, am ajuns cu bine în România. De la aeroport până la Bucureşti am făcut cu taxiul, judecând după aparatul de taxat, 180 de kilometri. Plasarea aeroporturilor la distanţă mare de aglomerările urbane mi s-a părut o dovadă de înţelepciune. În cele două zile de când mă aflu aici, am … Continuă lectura „Scrisoarea unui tanar german”
Prima zi de scoala in Ardeal

Prima zi de scoala in Ardeal Prima zi de şcoală într-o clasă din Ardeal. Profesoara face prezenţa: – Alin… – Prezent! – Claudiu… – Prezent! – Janos… – Prezent! – Măi, Janos, zice învăţătoarea, dacă tot înveţi în România, ar trebui să-ţi schimbi şi tu numele. De acum înainte te vei numi Ion! …La sfârşitul … Continuă lectura „Prima zi de scoala in Ardeal”