Părintele Argatu: Cuvintele pe care nicio mamă să nu le spună copilului ei:

Părintele Argatu: Cuvintele pe care nicio mamă să nu le spună copilului ei: Părintele Argatu: Ai grijă, că singură îţi poţi nenoroci copiii!!! Cuvintele pe care nicio mamă să nu le spună copilului ei: Rugăciune de binecuvântare a copiilor pe care orice mamă e datoare să o spună: Când cereţi de la altul aveţi grijă … Continuă lectura „Părintele Argatu: Cuvintele pe care nicio mamă să nu le spună copilului ei:”
Preot Nicolai Boian: 27 de paşi foarte importanţi, pentru pace și succces în viaţă. Ramai uimit

Preot Nicolai Boian: 27 de paşi foarte importanţi, pentru pace și succces în viaţă. Ramai uimit În multe cazuri, omului îi este mai greu, în cea mai mare parte, nu pentru multitudinea de cerințe, acțiuni, activități, dar pentru faptul că are multe de făcut și aceste gînduri că ,,trebuie să fac aceea, nu am reușit … Continuă lectura „Preot Nicolai Boian: 27 de paşi foarte importanţi, pentru pace și succces în viaţă. Ramai uimit”
De ce este bine să ne rugăm la miezul nopții

De ce este bine să ne rugăm la miezul nopții Rugăciunile făcute în vremea nopții sunt deosebit de puternice, susțin preoții, care își îndeamnă credincioșii să se roage noaptea dacă vor să li se îndeplinească dorințele. Explicația? „Într-una dintre vizitele mele la Părintele, mi-am amintit şi i-am pomenit un fragment din cuvântarea Sfântului Ioan Gură … Continuă lectura „De ce este bine să ne rugăm la miezul nopții”
Horoscop Acvaria: marti, 24 octombrie 2017. Citeste horoscopul pentru zodia ta

Horoscop Acvaria: marti, 24 octombrie 2017. Citeste horoscopul pentru zodia ta Berbec Ai stat ca pe ghimpi in asteptarea unui eveniment demult anuntat, dar care tot intarzia sa apara. Aproape ca nici nu-l mai credeai posibil, dar iata ca azi primesti unele semnale ca acesta e din ce in ce mai aproape! Foloseste fiecare clipa … Continuă lectura „Horoscop Acvaria: marti, 24 octombrie 2017. Citeste horoscopul pentru zodia ta”
6 cauze surprinzatoare pentru durerea de cap

6 cauze surprinzatoare pentru durerea de cap De cate ori n-ati resimtit o durere crunta de cap din cauza oboselii, a stresului sau dupa ce ati baut mai multe pahare de vin. Dar acestea nu sunt singurele cauze care conduc la nesuferitele cefalee. 1. O sedinta la coafor In timpul spalarii parului la coafor, esti … Continuă lectura „6 cauze surprinzatoare pentru durerea de cap”
Ce transformari sufera organismul dupa ce treci de 25 de ani

Ce transformari sufera organismul dupa ce treci de 25 de ani bine sa iti cunosti corpul si sa fii constienta de emotiile tale. Sa stii cand ai nevoie de odihna si cand e cazul sa te relaxezi sau sa petreci cu prietenii. Si totusi, cand treci de pragul de 25 de ani, cum se schimba … Continuă lectura „Ce transformari sufera organismul dupa ce treci de 25 de ani”
Medicii atenționează. Cancerul colorectal este, de multe ori, confundat cu hemoroizii

Medicii atenționează. Cancerul colorectal este, de multe ori, confundat cu hemoroizii În ultimii ani, cancerul colorectal a devenit a doua cauză de deces prin cancer, iar incidenţa sa este în creştere cu fiecare an. În acelaşi timp, aproximativ 75% dintre oamenii din întreaga lume se vor confrunta, la un moment dat, cu hemoroizii. Ambele sunt … Continuă lectura „Medicii atenționează. Cancerul colorectal este, de multe ori, confundat cu hemoroizii”
Endocrinolog: ”Incidența cancerului de tiroidă a crescut exponențial!” Cine are cel mai mare risc și care sunt simptomele

Endocrinolog: ”Incidența cancerului de tiroidă a crescut exponențial!” Cine are cel mai mare risc și care sunt simptomele Tiroida poate fi implicată în boli diverse, putând cauza inclusiv tulburări la nivel psihic, atenționează medicul primar chirurg Bogdan Stănescu, care activează din 1992 în cadrul secției chirurgie a Institutului Național de Endocrinologie „C.I. Parhon” din București. … Continuă lectura „Endocrinolog: ”Incidența cancerului de tiroidă a crescut exponențial!” Cine are cel mai mare risc și care sunt simptomele”
Sunt lucruri pe care le faci zilnic, dar nu știi că îți îmbolnăvesc inima

Sunt lucruri pe care le faci zilnic, dar nu știi că îți îmbolnăvesc inima Știi deja că trebuie să mănânci corect, să faci mișcare și să te lași de fumat. Dar cunoști și celelalte obiceiuri care îți pot îmbolnăvi inima? De exemplu, privitul la televizor. Când stai așezat cu orele, cresc riscurile de infarct și … Continuă lectura „Sunt lucruri pe care le faci zilnic, dar nu știi că îți îmbolnăvesc inima”
Psiholog: Conceptul de “Cei 7 ani de acasă” nu mai are același înțeles ca pe vremuri

Psiholog: Conceptul de “Cei 7 ani de acasă” nu mai are același înțeles ca pe vremuri Dezvoltarea și educația copiilor noștri au devenit unele din prioritățile vieții noastre, balansând într-o utilă măsură jobul și hobby-urile. Cu toate acestea, în opinia psihologului Alexandru Pleșea. Educația primită în scoală, acasă și pe stradă reușește să le dezvolte … Continuă lectura „Psiholog: Conceptul de “Cei 7 ani de acasă” nu mai are același înțeles ca pe vremuri”
Anunt pentru romanii care au geamuri termopane la bucatarie! Riscati amenzi uriase daca nu faceti asta

Anunt pentru romanii care au geamuri termopane la bucatarie! Riscati amenzi uriase daca nu faceti asta Romanii care au termopane in bucatarie sau in camerele in care folosesc gaze, precum aragazul sau centrala termica, trebuie sa isi monteze detectoare de gaz, altfel risca amenzi uriase. Potrivit avocatnet.ro, legea care a intrat in vigoare la inceputul … Continuă lectura „Anunt pentru romanii care au geamuri termopane la bucatarie! Riscati amenzi uriase daca nu faceti asta”
Cu ce se ocupă acum măicuța care a devenit mamă de gemene

Cu ce se ocupă acum măicuța care a devenit mamă de gemene Putini sunt cei care au reusit sa afle unde lucreaza stareta care a nascut gemeni. Fire discreta, Elena Gatlan, asa cum se numeste in cartea de identitate fosta calugarita, isi intretine gemenele concepute la manastirea Tariceni (judetul Calarasi) din banii pe care-i castiga … Continuă lectura „Cu ce se ocupă acum măicuța care a devenit mamă de gemene”
Un bebeluș s-a născut cu părul alb. Când doctorii au dezvăluit motivul, părinții au rămas fără glas

Un bebeluș s-a născut cu părul alb. Când doctorii au dezvăluit motivul, părinții au rămas fără glas Toții părinții experimentează un moment de maximă anxietate atunci când așteaptă ca medicii să le spună dacă bebelușul lor este sănătos sau bine. Din păcate, nu toți părinții primesc vestea pe care vor să o audă. A fost … Continuă lectura „Un bebeluș s-a născut cu părul alb. Când doctorii au dezvăluit motivul, părinții au rămas fără glas”
Zodiacul Iubirii: Ce aduce anul 2018 zodiior pe plan sentimental

Zodiacul Iubirii: Ce aduce anul 2018 zodiior pe plan sentimental Se anunță mari schimbări în viața sentimentală a fiecărui nativ Berbec – Sunteți un semn pozitiv, masculin a cărei planetă guvernatoare a iubirii este Venus. Se pare că aceasta va sta în poziții favorabile cu planeta guverantoare a familiei care este Luna, aspect care vă … Continuă lectura „Zodiacul Iubirii: Ce aduce anul 2018 zodiior pe plan sentimental”
Alege o carte și află totul despre tine

Alege o carte și află totul despre tine În una din toate aceste 5 cărți destinul tău îți este scris, iar tu ai dreptul doar la o singură alegere. Concentrează-te pe o singură carte pe care vrei să alegi și citește mai jos ce scrie în dreptul acesteia pentru a-ți afla destinul! Este un test … Continuă lectura „Alege o carte și află totul despre tine”