Nu Ignorati Durerile Din Aceste Zone! Va Pot Costa Viata!

Publicitate

Nu Ignorati Durerile Din Aceste Zone! Va Pot Costa Viata!
Durerea este cel mai evident mesaj pe care organismul nostru ni-l transmite atunci cand ceva nu functioneaza asa cum trebuie in corpul nostru. Totusi, de cele mai multe ori, alegem sa ignoram aceste semne chiar daca ele persista.

Publicitate

Orice durere de durata, chiar si de o saptamana, trebuie investigata. Putem simti dureri in anumite zone ale corpului si sa nu avem nici cea mai vaga idee de cauza. Uneori, cauza este cea la care ne asteptam mai putin si poate fi mult prea tarziu, costandu-ne chiar viata.
1. Inima

Persoanele care au probleme cu inima simt, de obicei, durere la nivelul pieptului, in mana dreapta sau in partea superioara a spatelui. Fiti cu bagare de seama mai ales in durerile pe care le resimtiti in partea stanga a corpului intrucat problemele inimii sunt corelate cu parti ale corpului care trimit impulsuri in aceeasi parte a maduvei spinarii ca si inima.

2. Plamanii si diafragma
Problemele la plamani sunt deseori manifestate prin dureri ale gatului si umerilor.
3. Ficatul si vezica biliara
Durerile la nivelul gatului si umerilor pot fi un semn

al faptului ca ceva nu este in regula cu aceste doua organe, mai ales daca durerile sunt mai frecvente in partea dreapta, acolo unde sunt situate ficatul si vezica biliara. Problemele vezicii biliare se traduc prin dureri ale umerilor si diafragmei.
4. Stomacul si pancreasul

Publicitate

Durerile abdominale si cele de spate, acolo unde sunt localizate stomacul si pancreasul, pot fi o indicatie ca ceva este in neregula cu unul dintre aceste doua organe. Mai mult de jumatate din pacientii care sufera de pancreatita cronica, se confrunta cu dureri de spate severe.
5. Intestinul subtire
Daca aveti probleme cu intestinul subtire, veti experimenta dureri abdominale mai ales la nivelul buricului.
6. Colonul si apendicita
Problemele de apendicita se reflecta de obicei in dureri resimtite in partea dreapta a abdomenului inferior. Problemele abdominale centrale sunt mai degraba un indicativ al problemelor colonului sau rectului. Acestea sunt afectiuni destul de grave, deci daca aveti simptome, mergeti neaparat la medic.

7. Rinichii
Problemele la nivelul rinichilor sunt foarte greu de diagnosticat intrucat pot cauza dureri in mai multe zone ale corpului cum ar fi in zona abdomenului inferior, partea inferioara a spatelui, pelvis sau coapse.
8. Vezica urinara
Problemele vezicii urinare, in majoritatea cazurilor, se manifesta prin dureri in partea de jos a bazinului, in spate si in partile laterale.
9. Ovarele
Inflamarea ovarelor se traduce prin durere in partea frontala a abdomenului, de ambele parti ale acestuia. In cazul unui chist se instaleaza o durere crunta in zona in care se afla ovarele.
SURSA: www.yourstylishlife.com
Traducere si adaptare: Echipa Dr. Andrei Laslau.

Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *