Bunica la proces

Bunica la proces Într-un oraşel de provincie, o bunicuţă de treabă, vine la proces ca martor. Sprijinită în baston, se asează emoţionată pe scaun, caută în geantă, îşi scoate o batistă pe care o plimbă dintr-o mână în alta. Procurorul de caz, ca să n-o intimideze, o ia cu blândeţe: – D-na Ionescu! Mă cunoaşteţi? … Continuă lectura „Bunica la proces”
Daca aveti posibilitatea, incercati si voi sa fiti „Ingeri” pentru cineva in seara de ajun.

Daca aveti posibilitatea, incercati si voi sa fiti „Ingeri” pentru cineva in seara de ajun. Se intampla in data de 23 decembrie 1993. Eram o mama singura care incerca sa aiba grija de copiii sai si sa mearga la scoala in acelasi timp. Imi priveam cu ochii tristi micuta mea casa. Eram saraci. Craciunul era … Continuă lectura „Daca aveti posibilitatea, incercati si voi sa fiti „Ingeri” pentru cineva in seara de ajun.”
Ce să NU FACI de Sfantul Andrei. TRADITII si OBICEIURI de SFANTUL ANDREI

Ce să NU FACI de Sfantul Andrei. TRADITII si OBICEIURI de SFANTUL ANDREI De Sfântul Apostol Andrei, patronul spiritual al României, se leagă multe obiceiuri, dar și multe supersiții. Se spune despre noaptea dintre 29 şi 30 Noiembrie, ordinea cosmică este răsturnată şi lumea celor vii se întrepătrunde cu lumea spiritelor. Tradiţia populară spune că … Continuă lectura „Ce să NU FACI de Sfantul Andrei. TRADITII si OBICEIURI de SFANTUL ANDREI”
A intrat in camera fiicei sale si a avut parte de un cosmar. Dar apoi face asta. INCREDIBIL!

A intrat in camera fiicei sale si a avut parte de un cosmar. Dar apoi face asta. INCREDIBIL! Un bărbat s-a trezit într-o dimineață și și-a găsit fiica dormind, alături de un tânăr. Reacția acestuia a fost neașteptată și a primit o lecție de viață tulburătoare. „Într-o dimineață m-am trezit și mi-am găsit fiica de … Continuă lectura „A intrat in camera fiicei sale si a avut parte de un cosmar. Dar apoi face asta. INCREDIBIL!”
Cea Mai Trista Fotografie cu Mos Craciun: O Poveste Zguduitoare care te va Face sa Izbucnesti in Lacrimi

Cea Mai Trista Fotografie cu Mos Craciun: O Poveste Zguduitoare care te va Face sa Izbucnesti in Lacrimi Este foarte probabil sa fi vazut pana acum aceasta fotografie cu Mos Craciun care tine pe genunchii sai o poza cu un copil. Este o fotografie ce a devenit virala. Bebelusul din poza, din pacate, nu a … Continuă lectura „Cea Mai Trista Fotografie cu Mos Craciun: O Poveste Zguduitoare care te va Face sa Izbucnesti in Lacrimi”
Povestea cu Talc a Celor 2 Mere!

Povestea celor doua mere este o poveste care va incalzi inimile tuturor! Este vorba de o poveste cu talc, o pilda, spusa de un profesor studentilor sai. Profesorul povesteste printr-o postare pe facebook cum a incercat sa-si pacaleasca studentii pentru  le oferi o adevarata lectie de viata. O lectie nu numai pentru copii, dar si … Continuă lectura „Povestea cu Talc a Celor 2 Mere!”
Moartea explicată de o fetiță cu cancer în fază terminală

Moartea explicată de o fetiță cu cancer în fază terminală „Atunci când eu voi muri, cred că mama mea va fi cuprinsă de nostalgie, dar nu-mi este frică de moarte. Nu m-am născut pentru această viață!” de Dr. Rogério Brandão, oncolog „Ca și medic specialist în oncologie, cu 29 de ani de experiență profesională, pot … Continuă lectura „Moartea explicată de o fetiță cu cancer în fază terminală”
Keanu Reeves: Nu pot face parte dintr-o lume în care bărbaţii îşi îmbracă soţiile în prostituate

Keanu Reeves: Nu pot face parte dintr-o lume în care bărbaţii îşi îmbracă soţiile în prostituate Mesajul PUTERNIC transmis de Keanu Reeves lumii întregi Keanu Reeves a trecut prin foc şi prin apă. Actorul în vârstă de 51 de ani şi-a pierdut mai întâi copilul nenăscut, apoi logodnica într-un accident de maşină, apoi mama sa … Continuă lectura „Keanu Reeves: Nu pot face parte dintr-o lume în care bărbaţii îşi îmbracă soţiile în prostituate”
Povestea unei femei prinsă între soţ şi amant „Am crezut în poveşti cu zâne”

Povestea unei femei prinsă între soţ şi amant „Am crezut în poveşti cu zâne” Culcându-mă cu acest bărbat am sperat că mă va iubi mereu şi mă va aprecia că mi-am înşelat soţul pentru el Cele mai multe femei implicate într-o relaţie de lungă durată pot avea senzaţia la un moment dat că nu mai … Continuă lectura „Povestea unei femei prinsă între soţ şi amant „Am crezut în poveşti cu zâne””
Rugăciunea puternică pe care Părintele Arsenie Boca o rostea în fiecare dimineață

Rugăciunea Părintelui Arsenie Boca: „Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mă ca astăzi, toată ziua, să mă lepăd de mine însumi, că cine ştie din ce nimicuri mare vrajbă am să fac şi astfel, ţinând la mine, să Te pierd pe Tine. Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mi ca rugăciunea Preasfântului Tău nume să-mi lucreze în minte mai mult decât … Continuă lectura „Rugăciunea puternică pe care Părintele Arsenie Boca o rostea în fiecare dimineață”
Și-a prins fiica dormind în pat cu un străin! Reacția tatălui a fost neașteptată, dar ceea ce a urmat a fost mai mult decât tulburător!

Și-a prins fiica dormind în pat cu un străin! Reacția tatălui a fost neașteptată, dar ceea ce a urmat a fost mai mult decât tulburător! Un bărbat s-a trezit într-o dimineață și și-a găsit fiica dormind, alături de un tânăr. Reacția acestuia a fost neașteptată și a primit o lecție de viață tulburătoare. „Într-o dimineață m-am … Continuă lectura „Și-a prins fiica dormind în pat cu un străin! Reacția tatălui a fost neașteptată, dar ceea ce a urmat a fost mai mult decât tulburător!”
A fost parasita de iubit, dar si-a transformat drama intr-o poveste care a cucerit internetul

Dupa ce s-a despartit de iubitul sau in primavara anului 2015, Isabella Giancarlo a decis sa dea o nota mai vesela povestii sale de dragoste.  “Pentru mine, o relatie esuata vine impreuna cu pierderea apetitului. De aceea am decis sa indulcesc putin situatia si sa dau gust cuvintelor care mi s-au parut atat de amare … Continuă lectura „A fost parasita de iubit, dar si-a transformat drama intr-o poveste care a cucerit internetul”
Langa fereastra…o poezie superba!

Lângă fereastra… o poezie superba A fost cândva de mult un sat Și o căsuță mică de pământ, Unde părinții mei m-au așteptat  Să mă întorc la ei plângând.  Și să le cer iertare c-am plecat Și i-am lăsat atât de mult s-aștepte, Lângă fereastra dinspre sat Cu mâna pe icoana din perete. Doar câte-o … Continuă lectura „Langa fereastra…o poezie superba!”
Alexandru Chermeleu: Oamenii nu mai au timp de iubire

Iubirea are întotdeauna timp. Oamenii nu mai au timp de iubire. Sau de iubit. Iubim acum telefoanele. Ne cufundam nevrotic in virtual si uitam sa traim in real. Ne ascundem dupa selfie-uri si ne pasăm checkin-uri prin varii locuri scăldate in gălăgia simțurilor. Ne hrănim in viteza iar mai apoi ne mâncam intre noi. Precum … Continuă lectura „Alexandru Chermeleu: Oamenii nu mai au timp de iubire”
Omul bun iartă mult, nu rănește și nu îl întorci niciodată din drum după ce a hotărât să plece.

Omul bun iartă mult, nu rănește și nu îl întorci niciodată din drum după ce a hotărât să plece. E greu să fii un om bun, dar totuși unii reușesc. De ce reușesc? Pentru că se încăpățânează să ierte, se încăpățânează să nu fie invidioși pe succesul altora, să nu stea în locuri în care știu … Continuă lectura „Omul bun iartă mult, nu rănește și nu îl întorci niciodată din drum după ce a hotărât să plece.”