Degeaba oamenii îți vor răul, dacă Dumnezeu îți vrea binele

Degeaba oamenii îți vor răul, dacă Dumnezeu îți vrea binele In momente dificile trebuie doar sa iti ai credinta. Atunci când ești un om corect și-ți trăiești viața frumos, se vor găsi oameni care vor dori cu orice preț să-ți strice reputația, născocind cele mai urâte bârfe și idioțenii. Vor ține morțiș ca ceilalți să-și … Continuă lectura „Degeaba oamenii îți vor răul, dacă Dumnezeu îți vrea binele”
Te-ai gandit ca poate Dumnezeu te tine singura pentru un motiv?

Te-ai gandit ca poate Dumnezeu te tine singura pentru un motiv? Si daca deocamdata ai nevoie doar de tine? Te-ai gandit vreodata ca poate, acum, tu esti de ajuns? Ca nu ai nevoie de un barbat? Ca Universul iti ofera aceasta pauza de care ar fi bine sa profiti pentru a petrece mai mult timp … Continuă lectura „Te-ai gandit ca poate Dumnezeu te tine singura pentru un motiv?”
Daca aveti posibilitatea, incercati si voi sa fiti „Ingeri” pentru cineva in seara de ajun.

Daca aveti posibilitatea, incercati si voi sa fiti „Ingeri” pentru cineva in seara de ajun. Se intampla in data de 23 decembrie 1993. Eram o mama singura care incerca sa aiba grija de copiii sai si sa mearga la scoala in acelasi timp. Imi priveam cu ochii tristi micuta mea casa. Eram saraci. Craciunul era … Continuă lectura „Daca aveti posibilitatea, incercati si voi sa fiti „Ingeri” pentru cineva in seara de ajun.”
Ce să NU FACI de Sfantul Andrei. TRADITII si OBICEIURI de SFANTUL ANDREI

Ce să NU FACI de Sfantul Andrei. TRADITII si OBICEIURI de SFANTUL ANDREI De Sfântul Apostol Andrei, patronul spiritual al României, se leagă multe obiceiuri, dar și multe supersiții. Se spune despre noaptea dintre 29 şi 30 Noiembrie, ordinea cosmică este răsturnată şi lumea celor vii se întrepătrunde cu lumea spiritelor. Tradiţia populară spune că … Continuă lectura „Ce să NU FACI de Sfantul Andrei. TRADITII si OBICEIURI de SFANTUL ANDREI”
A intrat in camera fiicei sale si a avut parte de un cosmar. Dar apoi face asta. INCREDIBIL!

A intrat in camera fiicei sale si a avut parte de un cosmar. Dar apoi face asta. INCREDIBIL! Un bărbat s-a trezit într-o dimineață și și-a găsit fiica dormind, alături de un tânăr. Reacția acestuia a fost neașteptată și a primit o lecție de viață tulburătoare. „Într-o dimineață m-am trezit și mi-am găsit fiica de … Continuă lectura „A intrat in camera fiicei sale si a avut parte de un cosmar. Dar apoi face asta. INCREDIBIL!”
Cea Mai Trista Fotografie cu Mos Craciun: O Poveste Zguduitoare care te va Face sa Izbucnesti in Lacrimi

Cea Mai Trista Fotografie cu Mos Craciun: O Poveste Zguduitoare care te va Face sa Izbucnesti in Lacrimi Este foarte probabil sa fi vazut pana acum aceasta fotografie cu Mos Craciun care tine pe genunchii sai o poza cu un copil. Este o fotografie ce a devenit virala. Bebelusul din poza, din pacate, nu a … Continuă lectura „Cea Mai Trista Fotografie cu Mos Craciun: O Poveste Zguduitoare care te va Face sa Izbucnesti in Lacrimi”
Sfatul unui Barbat care tocmai ce a Divortat. Mesajul sau te va lasa Fara Cuvinte!

Sfatul unui Barbat care tocmai ce a Divortat. Mesajul sau te va lasa Fara Cuvinte! Povetele pe care acest barbat ni le ofera ne pot salva casnicia. Haideti sa vedem ce ne spune. Sfaturi de casatorie pe care as fi vrut sa le fi avut inainte Nu vreau sa credeti ca sunt un expert in … Continuă lectura „Sfatul unui Barbat care tocmai ce a Divortat. Mesajul sau te va lasa Fara Cuvinte!”
Povestea cu Talc a Celor 2 Mere!

Povestea celor doua mere este o poveste care va incalzi inimile tuturor! Este vorba de o poveste cu talc, o pilda, spusa de un profesor studentilor sai. Profesorul povesteste printr-o postare pe facebook cum a incercat sa-si pacaleasca studentii pentru  le oferi o adevarata lectie de viata. O lectie nu numai pentru copii, dar si … Continuă lectura „Povestea cu Talc a Celor 2 Mere!”
Moartea explicată de o fetiță cu cancer în fază terminală

Moartea explicată de o fetiță cu cancer în fază terminală „Atunci când eu voi muri, cred că mama mea va fi cuprinsă de nostalgie, dar nu-mi este frică de moarte. Nu m-am născut pentru această viață!” de Dr. Rogério Brandão, oncolog „Ca și medic specialist în oncologie, cu 29 de ani de experiență profesională, pot … Continuă lectura „Moartea explicată de o fetiță cu cancer în fază terminală”
Keanu Reeves: Nu pot face parte dintr-o lume în care bărbaţii îşi îmbracă soţiile în prostituate

Keanu Reeves: Nu pot face parte dintr-o lume în care bărbaţii îşi îmbracă soţiile în prostituate Mesajul PUTERNIC transmis de Keanu Reeves lumii întregi Keanu Reeves a trecut prin foc şi prin apă. Actorul în vârstă de 51 de ani şi-a pierdut mai întâi copilul nenăscut, apoi logodnica într-un accident de maşină, apoi mama sa … Continuă lectura „Keanu Reeves: Nu pot face parte dintr-o lume în care bărbaţii îşi îmbracă soţiile în prostituate”
Povestea unei femei prinsă între soţ şi amant „Am crezut în poveşti cu zâne”

Povestea unei femei prinsă între soţ şi amant „Am crezut în poveşti cu zâne” Culcându-mă cu acest bărbat am sperat că mă va iubi mereu şi mă va aprecia că mi-am înşelat soţul pentru el Cele mai multe femei implicate într-o relaţie de lungă durată pot avea senzaţia la un moment dat că nu mai … Continuă lectura „Povestea unei femei prinsă între soţ şi amant „Am crezut în poveşti cu zâne””
Un calugar raspunde la cele mai grave întrebări pe care și le pun oamenii

Cine este cel mai bun profesor? – Suferința. Iar cel mai rău profesor? – Plăcerea. Care este abilitatea cea mai rară? – Capacitatea de a da. Cea mai bună abilitate? – Capacitatea de a ierta. Care este cea mai dificilă abilitate? – Abilitatea de a tăcea. Care este cea mai importantă abilitate? – Abilitatea de … Continuă lectura „Un calugar raspunde la cele mai grave întrebări pe care și le pun oamenii”
Rugăciunea puternică pe care Părintele Arsenie Boca o rostea în fiecare dimineață

Rugăciunea Părintelui Arsenie Boca: „Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mă ca astăzi, toată ziua, să mă lepăd de mine însumi, că cine ştie din ce nimicuri mare vrajbă am să fac şi astfel, ţinând la mine, să Te pierd pe Tine. Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mi ca rugăciunea Preasfântului Tău nume să-mi lucreze în minte mai mult decât … Continuă lectura „Rugăciunea puternică pe care Părintele Arsenie Boca o rostea în fiecare dimineață”
Și-a prins fiica dormind în pat cu un străin! Reacția tatălui a fost neașteptată, dar ceea ce a urmat a fost mai mult decât tulburător!

Și-a prins fiica dormind în pat cu un străin! Reacția tatălui a fost neașteptată, dar ceea ce a urmat a fost mai mult decât tulburător! Un bărbat s-a trezit într-o dimineață și și-a găsit fiica dormind, alături de un tânăr. Reacția acestuia a fost neașteptată și a primit o lecție de viață tulburătoare. „Într-o dimineață m-am … Continuă lectura „Și-a prins fiica dormind în pat cu un străin! Reacția tatălui a fost neașteptată, dar ceea ce a urmat a fost mai mult decât tulburător!”
A fost parasita de iubit, dar si-a transformat drama intr-o poveste care a cucerit internetul

Dupa ce s-a despartit de iubitul sau in primavara anului 2015, Isabella Giancarlo a decis sa dea o nota mai vesela povestii sale de dragoste.  “Pentru mine, o relatie esuata vine impreuna cu pierderea apetitului. De aceea am decis sa indulcesc putin situatia si sa dau gust cuvintelor care mi s-au parut atat de amare … Continuă lectura „A fost parasita de iubit, dar si-a transformat drama intr-o poveste care a cucerit internetul”