Prima apariție la TV a lui Liviu Arteni, după moartea Israelei. Bărbatul este de nerecunoscut! Cu o barbă mare, care i-a albit, și părul lung. Cum arată acum

Publicitate

Prima apariție la TV a lui Liviu Arteni, după moartea Israelei, a fost în cadrul emisiunii de la Antena Stars. Bărbatul este de nerecunoscut și suferă cumplit după moartea femeii de afaceri.

Liviu Arteni abia și-a putut stăpâni lacrimile și a vorbit despre averea celei care i-a fost soție mai mulți ani.

“Am patru terenuri la Călărași. E teren agricol, e ieftin.) Eu n-am vrut, am zis că sunt tânăr, nu țineam morțiș să mi le dea. În momentul de față, am spus că îmi plac animalele, aș vrea să am o fermă. Țin mult la asta.” , a spus Liviu Arteni.

“Am văzut întâmplător că a murit. Nu mai eram eu, am sunat pe toată lumea. Sunt omul care bat la ușa cuiva și nu mi se deschide, nu mai bat. Așa a fost și cu ea. Au fost violențe, după am plecat și am luat autocarul.

A preferat să se izoleze, vorbeam cu ea, apoi îmi închideam telefonul și nu mai comunicam. Sper să nu-i fi făcut rău. Între noi erau doar dialoguri tari, îmi reproșa lucruri legate de alcool. Nu eram cu ea pentru bani, lumea nu mă cunoștea.

În ultimii doi ani începuse să fie agitată relația noastră.” , a mărturisit Liviu Arteni la “Agenția Vip”. Israela a fost găsită moartă, în locuinţa ei, pe 9 martie, după ce timp de câteva zile, nimeni nu mai ştia nimic de ea.

Publicitate

Cum a reacționat Liviu Arteni când a aflat că Israela Vodovoz a murit. Sora lui a dat detalii

Sora lui Liviu Arteni, fostul soț al Israelei Vodovoz, a dezvăluit ce reacție a avut acesta în momentul în care a aflat că ex-partenera sa de viață a murit.

Liviu Arteni a fost căsătorit cu Israela Vodovoz, însă cei doi au ajuns la divorț. După separare, Liviu Arteni a ajuns să cerșească pe stradă, iar după moartea Israelei Vodovoz a fost de negăsit.

Una dintre surorile lui Liviu Arteni a dezvăluit, într-un interviu pentru postul de televiziune Antena Stars, cum a reacționat acesta în momentul în care a aflat că fosta lui parteneră de viață a murit.

„Nu, n-am vorbit cu Liviu de când a murit Israela. Am vorbit cu sora mea din Belgia. Liviu a avut un șoc foarte puternic. Urla și țipa din toți plămânii. A trăit șocul vieții lui. Am înțeles că Liviu se află în Spania, în regiunea Alicante. Confirm că Israela dorea să se mute în Alicante alături de Liviu.

Țineau legătura în permanență. Era hotărâtă să se ducă acolo pentru că era clima mai bună.

Liviu a spus că nu vine în România pentru că știe că vin copiii să o înmormânteze în Israel, că nu ar avea de ce. A spus că nu vrea nimic din averea Israelei. Israela i-a trimis bani cu o săptămână înainte de a muri”, a mărturisit sora lui Liviu Arteni.

Sursa: www.libertatea.ro

Publicitate
Cumpara cartea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *