Schimb acid de replici între Amalia Năstase și Brigitte Sfăt. Ce și-au spus cele două

Aflată în plin scandal pe tema divorțului de Ilie Năstase, Brigitte Sfăt se pare că și-a vărsat nervii asupra Amaliei Năstase, fosta soție a marelui tenisman.

Publicitate

Brigitte Sfăt a făcut publică o conversație cu Amalia Năstase, iar mesajele transmise evidențiază că între cele două securea războiului nu a fost nici acum, am putea spune în cel de-al 12-lea ceas, îngropată

Publicitate

Brigitte Sfăt are un magazin de haine outlet deschis în capitală în care se regăsesc branduri celebre.

Se pare că una dintre ficele Amaliei și, implicit, ale lui Ilie Năstase, ar fi făcut comentarii negative despre calitatea acestuia, iar Brigitte i-a transmis acesteia nemulțumirea sa: “Te rog mult să nu îţi mai permiţi să vorbeşti prostii de magazinul meu.

Eu nu vând fake-uri şi am deja peste 10 fete care au venit în magazin să ne zică că le spui despre mine asta. Eu chiar aveam o părere bună despre tine. Urât” – a scris Brigitte în mesaj, iar răspunsul a venit, în mod neașteptat, de la Amalia: “Sunt Amalia. Nu mai vorbi cu copiii mei. Niciodată”.

Publicitate

Ceea ce este și mai surprinzător, este mesajul actualei soții a tenismenului care însoțește postarea respectivă. Aceasta folosește cuvinte dure afirmând că s-a săturat de situația din familie și că, din iubire pentru Ilie Năstase, a suportat și a tăcut timp de 8 ani.

Amalia Năstase a divorțat de Ilie Năstase în 2010, după un mariaj de 6 ani. Cei doi au împreună două fete, pe Alessia, în vârstă de 15 ani, și pe Emma, de 12 ani. În anul 2013, Ilie Năstase s-a căsătorit cu Brigitte Sfăt, iar acum sunt în plin proces de divorț.

Brigitte Sfăt şi Ilie Năstase par a fi în relații bune. Bruneta a postat pe pagina sa de Instagram o imagine cu o cină în familie, unde apare și lângă actualul încă soţ, în ceea ce constituie prima lor apariție publică de când a anunțat divorțul.

Cei care speră la o împăcare s-ar putea să fie dezamăgiți. Brigitte Sfăt a postat ulterior şi un filmuleț cu titlul „Prânzul în familie”, dar Ilie Năstase numai apare în peisaj!

Brigitte Sfăt a declarat, în urmă cu puțin timp, că va rămâne mereu alături de Ilie Năstase, dar într-o relație de prietenie.

Sursa: www.unica.ro

Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *