Un an de la moartea Ilenei Ciuculete. Cornel Galeș își va comemora soția în acest weekend și are un mesaj pentru cei care o cunosc

Un an de la moartea Ilenei Ciuculete. Artista de muzică populară a murit pe 14 martie, iar soțul ei, Cornel Galeș o comemorează în acest weekend, pe 10 martie. Acesta le-a transmis un mesaj tuturor celor care au iubit-o și au apreciat-o.

Publicitate

„A trecut un an de zile ca fulgerul, mă bucur că am prieteni dragi aproape. Nici nu ştiu ce să mai zic. Dumnezeu să o ierte pe Israela, era prietena mea. Lucrurile se petrec cu repeziciune, suntem pasageri prin viaţă. Trebuie să acceptăm lucrurile aşa cum sunt.

Publicitate

Trebuie să plângi, dar nu peste măsură, asta este programarea noastră, e foarte greu, despărţirile sunt momente tragice. Viaţa nu mi s-a schimbat, sunt acelaşi om, sunt sigur că ne vom regăsi acolo cândva. Totul este aleatoriu.” a spus Cornel Galeş în emisiunea „Star Matinal”.

Slujba de pomenire va avea loc începand cu ora 09:00, la Biserica Costeasca din Chitila, acolo unde slujește părintele duhovnic al Ilenei Ciuculete.

Mai apoi, cei care vor dori vor merge la cimitirul Străulești 2, la locul de veci al artistei. “ Va fi o slujbă mare și frumoasa și o ocazie bună să ne amintim de Zânica.

Nu am cum sa le telefonez, așa că îi invit pe aceasta cale. Toți artiștii care doresc sa vina la masa sunt bineveniti.

Vom servi mâncare de post, sarmale fără carne și alte preparate din care sa iasa aburi”, a declarat Cornel Gales pentru WowBiz.ro

Cornel Galeș, rămas văduv în urma Ilenei Ciuculete, spunea atunci că boala a avut un debut foarte rapid, iar artista s-a prăpădit într-un timp relativ scurt.

„Pe 21 februarie a debutat o ciroză din hepatită C, dintr-o dată, din senin. Pe 4 februarie am fost la un spectacol ne-am distrat, ne-am uitat la TV, nu a avut nimic.

Publicitate

După aceea a debutat asta, a făcut analize şi s-a dat totul peste cap. Nu a mai rezistat la perfuzii, la nimic. Ni s-a spus că se ia de la manichiură, pedichiură, operaţii, sânge, sex”, a declarat Cornel Galeș.

Moartea ei a provocat un val de durere în inimile celor care au cunoscut-o și iubit-o. Din păcate, cântăreața nu a avut parte de liniște nici după ce a trecut în neființă.

Nu a trecut mult de la înmormântarea Ilenei și fiii acesteia au intrat în conflict cu Cornel Galeș pe tema averii.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru emisiunea “Agenția VIP”, de la Antena Stars, Mugurel Sfetcu, fiul cel mare al Ilenei Ciuculete a afirmat că Cornel Galeș nu a împărțit banii obținuți pe vila vândută din București.

Și-a cumpărat un apartament, iar despre restul banilor nu se știe nimic.

Noi am mers de bună credinţă să semnăm… Era normal să ne arate cu cât a vândut vila. A evitat să spună cu cât a vândut vila. Şi bunica, mamaia l-a întrebat…

Nimic despre drepturile de autor. Un avocat mi-a zis că revin de drept moştenitorilor. Ne doare cel mai tare când o vedem pe bunica că plânge că nu şi-a văzut fata înainte să moară. El nu ne-a sunat mai devreme. Sâmbătă ne-a sunat şi ea apoi ea a murit”, a declarat Mugurel Sfetcu, fiul Ilenei.

În cele din urmă, familia cântăreței a decis să-l dea în judecată pe Galeș.

După ce acesta a început să apară public alături de blonda Viviana, cea despre care spune că este șefa sa, rudele artistei au început să-l acuze că doar s-a folosit de Ileana Ciuculete pentru bani.

Surse: www.libertatea.ro

huff.ro

Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *