UN PAHAR ZILNIC DIN ACEASTA BAUTURA VA ELIMINA TOATE TOXINELE DIN ORGANISM!

Publicitate

UN PAHAR ZILNIC DIN ACEASTA BAUTURA VA ELIMINA TOATE TOXINELE DIN ORGANISM!
Acumularea de substanţe moarte ca deşeuri în organism reprezintă cauza majorităţii bolilor şi întârzie procesul de refacere. Eliminarea toxinelor trebuie să se facă pe căi naturale: plămâni, porii pielii, rinichi şi intestine.
Intestinele elimină resturile de alimente, celulele şi ţesuturile uzate prin activitatea organismului. Dacă nu sunt evacuate, proteinele intră în putrefacţie şi dau acidoză.

Publicitate

Aşadar, eliminarea lor este primul pas către îmbunătăţirea stării generale de sănătate.
Iată cum se prepară aceasta băutura magică!
Ingrediente necesare:
* o lamaie;
* 4 mere;

* o radacina de ghimbir proaspat;
* 250 ml pahar cu apa.
Preparare: Toate ingredientele trebuie sa fie organice. Se taie lamaia (cu tot cu coaja) si se pune impreuna cu merele si cu radacina de ghimbir intr-un mixer; se amesteca cu apa. Aceasta bautura eficienta se consuma dimineata inainte de micul dejun, pe stomacul gol.

Lămâia este o sursă foarte bogată în compuşi chimici vindecători, care îmbunătăţesc imunitatea, întăresc vasele de sânge, ajută la vindecarea pielii şi chiar la blocarea dezvoltării anumitor celule care pot declanşa apariţia cancerului. Pe lângă cantitatea mare de Vitamina C, lămâia conţine şi alte vitamine benefice, cum ar fi: Vitamina A, Vitamina E, Fier, Cupru, Potasiu, Magneziu sau Vitamina K. Organismul foloseşte vitamina C pentru a îmbunătăţi activitatea celulelor sistemului imunitar şi pentru fabricarea colagenului, substanţa care ajută la dezvoltarea ţesuturilor pentru vindecarea rănilor.

Publicitate

2 Merele: 
Protejează împotriva sindromului metabolic – persoanele care consumă mere în fiecare zi, au un risc mai scăzut de a suferi, de-a lungul vieţii, de sindromul metabolic – care poate cauza diabet şi boli grave de inimă.
Sunt o sursă excelentă de multivitamine – consumate cu tot cu coajă (bineînţeles, spălate bine în prealabil), merele pot să asigure un aport crescut de vitamine şi minerale benefice sănătăţii organismului, cum ar fi: vitaminele A şi C, calciu, potasiu, fier, fosfor, acid folic şi un nivel crescut de antioxidanţi. Reglează nivelul glicemiei – conţin anumiţi fitonutrienţi, cum ar fi quercetina, care pot să prevină fluctuaţiile bruşte ale nivelului de zahăr din sânge. De asemenea, oţetul de mere este considerat a fi un adevărat ajutor în controlarea nivelului ridicat al glicemiei, motiv pentru care este adesea folosit ca un tratament naturist în cazul bolnavilor care suferă de diabet zaharat.
3 Ghimbirul este un excelent stimulent digestiv: el favorizeaza aparitia enzimelor cu rol in absorbtia eficienta a nutrientilor si combate disconfortul digestiv dupa o masa imbelsugata. In plus, ghimbirul ajuta si la prevenirea balonarii si a indigestiei, datorita unor substante chimice care tonifiaza musculatura tractului digestiv si care scad nivelul acidului gastric (cel care conduce la arsuri stomacale). O sursa bogata de calciu, fier, magneziu, mangan, potasiu, proteine, carbohidrati, fibre, seleniu, sodiu, vitamine (C, E, B6).

Este un energizant puternic: o cana de ceai de ghimbir te poate revigora chiar mai bine decat o cafea. Incearca si vei vedea rezultatele. Te scapa de gripa si raceala: ghimbirul ajuta la vindecarea organismului prin inducerea transpiratiei si intarirea sistemului imunitar. De asemenea te va ajuta daca te confrunti cu episoade recurente de tuse expectoranta sau cu alte afectiuni ale cailor respiratorii (este recomandat chiar si pacientilor care sufera de astm).
Surse selective: www.justamazingrecipes.com , www.csid.ro

Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *