INSTANT

Află care este semnul tău zodiacal şi ce spune despre tine

Dacă ați citit vreodată un horoscop, ați observat probabil că descrierile sunt oarecum vagi.

Asta pentru ca aceste horoscopuri generice zilnice se bazeaza exclusiv pe semne astrologice de soare, care este pozitia soarelui in momentul in care te-ai nascut.

Recomandăm în mod obișnuit semnul dvs. soare ca semn zodiacal și majoritatea oamenilor sunt cel puțin conștienți de ceea ce semnul lor zodiacal este atunci când vine vorba de astrologia de bază.

Adevărul este că, dacă chiar vrei să studiezi astrologia, trebuie să înveți și să iei în considerare poziția tuturor planetelor într-o diagramă la momentul nașterii.

Totuși, acesta este un subiect pe care îl puteți petrece toată viața studiind. Deci, să începem de la început cu o revizuire a elementelor de bază ale zodiacului în astrologie.

Zodiac Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Chiar dacă semnul Berbecului începe în martie, este considerat primul semn al zodiacului și, ca atare, cei născuți cu soarele lor în Berbec tind să fie lideri înnăscuți.

Totuși, fiind nou-născut al roții zodiacale, pot apărea probleme cu impulsivitate și imaturitate. Deși poate fi Taurul reprezentat de taur, berbecul Berbecului poate fi destul de capricios, și nu într-un mod încăpățânat, static.

Berbecul își pune coarnele în loc și se împinge în față agresiv atunci când se confruntă cu blocaje. Planeta conducătoare a lui Berbec este Marte, zeul războiului. Asta ar trebui să spună totul.

Zodiac Taur: 20 aprilie – 20 mai

Taurul se pronunță asupra celei de-a doua case a roții zodiacale și reprezintă frumusețea, arta și confortul posesiunilor materiale. Securitatea și stabilitatea sunt atragatoare pentru Taur, precum și plăcerile senzuale, potrivit Horoscope Dates. Planeta dominantă a Taurului este Venus, Zeita iubirii.

Zodiac Gemeni: 21 mai – 20 iunie

Gemenii sunt semnul dualității, reprezentat de o pereche de gemeni. Cu această dualitate vine un talent pentru comunicare și conversație, deoarece acest semn este condus de planeta Mercur. Gemenii iubesc căutările intelectuale și le place să vorbească, făcându-i potriviti pentru o carieră, cum ar fi literatura.

Zodiac Rac: 21 iunie – 22 iulie

Racul este crabul, care își poartă casa pe spate. Așadar, ar fi corect dacă ghiciți că acest semn este axat pe casă și familie. Cu Luna ca planeta care il conduce, Racul tinde să fie emoțional, dar și îngrijitor. Dacă aveți nevoie de cineva care să vă asculte durerile, alegeți un Rac.

Zodiac Leu: 23 iulie – 22 august

Leul este de asemenea un lider înnăscut ca Berbecul, dar cu puțin mai multă finețe și tact. Ei fac, de asemenea, performanți extraordinari și iubesc scena – este doar natural că iubesc lumina reflectoarelor, deoarece planeta lor dominantă este soarele.

Tarotul și Horoscopul spun că Leul este mândru ca animalul sau reprezentativ, dar aceasta poate fi o sabie cu două tăișuri.

Zodiac Fecioara: 23 august – 22 septembrie

Fecioara este, de asemenea, condusa de planeta Mercur; ca Gemenii, Fecioarele tind sa fie foarte intelectuale si iubesc sa comunice. Cu toate acestea, Fecioara tinde să fie predispusă perfecțiunii și poate fi puțin increzuta.

Nativii Fecioara sunt muncitori, dar spre deosebire de Leu, nu simt nevoia de a fi în centrul atenției. Ei tind să fie albina lucrătoare din spatele scenei.

Zodiac Balanta: 23 septembrie – 22 octombrie

Balanta este condusă de planeta Venus, ca Taurul. Dar, spre deosebire de Taur, au tendința de a fi mai sociabili în a se bucura de lucrurile mai fine din viață.

Ei au adesea o fire artistică și pot fi atrași de profesii precum moda, design interior sau chiar cosmetologie. Balanta este reprezentată de un cantar cu doua talgere, astfel încât echilibrul și armonia sunt importante, uneori conducându-le la o carieră care implică legea și chestiunile legale.

Zodiac Scorpion: 23 octombrie – 21 noiembrie

Scorpionii pot avea o intepatura otravitoare ca scorpionul care reprezintă acest semn. Ei sunt cunoscuți pentru intensitatea lor și cu planeta dominantă din Pluto, sunt stăpâni ai reinvenției. (Pluto guvernează viața, moartea și regenerarea.) Sunt întotdeauna pasionați, iar dacă le-a parea sters si plictisitor, ei nu îți vor acorda timpul lor. Ar fi înțelept să nu-i infurii.

Zodiac Sagetator: 22 noiembrie – 21 decembrie

Sagetatorul iubește să călătorească și are o personalitate optimistă, sociabilă, care este mereu în căutarea unei aventuri, potrivit iZodiacSigns.com. Planeta dominantă a Sagetatorului este Jupiter, planeta expansiunii, deci nu este deloc surprinzător că ei în mod constant caută să-și extindă orizonturile.

Zodiac Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Saturn guvernează zodia Capricornului și reprezintă, de asemenea, karma, atât bună, cât și rea. Secerați ceea ce semănați și Capricornii tind să fie muncitori, în timp ce seamănă semințele lor. Succesul nu vine ușor pentru Capricorn, dar au disponibilitatea de a face ceea ce trebuie făcut.

Zodiac Varsator: 20 ianuarie – 18 februarie

Excentricul Varsator urmareste ritmul propriei muzici, fara a lua in considerare normele societatii. În tarot, ei pot fi asimilați cu omul agățat din cauza perspectivei lor neobișnuite. Dar ei vor fi primii care vor sta în picioare pentru alții și vor căuta compasiune și pace pe plan mondial. Planeta conducătoare a Vărsătorului este Uranus.

Zodiac Pesti: 19 februarie – 20 martie

Având în vedere că planeta Pestelui este Neptun, puteți spune că personalitatea Pestilor tinde să fie „ape linistite, dar adanci”. Ei pot părea calmi la suprafață, dar puteți să pariați că există o mulțime de emoții sub acel exterior.

Acest lucru se datorează faptului că acestia au o tendință spre geniu în multe forme, dar nu știu întotdeauna cum să o exprime cel mai bine.

Pentru majoritatea dintre noi, care deja cunosc semnul nostru zodiacal, acest lucru servește ca o prezentare generală a tuturor celor 12 personalități astrologice și un punct de plecare pentru un studiu ulterior.

Dacă veți continua să învățați despre horoscop și astrologie, veți dezvolta înțelesuri și înțelegeri mult mai profunde decât această scurtă trecere în revistă, dar trebuie să începeți undeva, nu?

Sursa: www.inquisitr.com

Publicitate

This website uses cookies.