Horoscop Urania 2-8 septembrie 2017 – Cum incepe luna OCTOMRBIE pentru zodii!

Publicitate

Horoscop Urania 2-8 septembrie 2017 – Cum incepe luna OCTOMRBIE pentru zodii!
Celebrul astrolog a realizat previziunile pentru prima săptămână din luna octombrie.
Berbec

Pe 2 septembrie, continuă stările de încordare şi efort pentru a face faţă provocărilor profesionale instalate cu o zi în urmă. Nativii se pot confrunta cu constrângeri şi limitări. Între 2 septembrie, după ora 23:07′, şi 5 septembrie dimineaţa, întâlniri neaşteptate cu persoane importante sau interesante care pot interveni în viaţa şi activitatea nativilor în chip autoritar.

Cei tineri pot cunoaşte persoane speciale, pe care le admiră şi de la care vor avea ce învăţa. Dinamică specială a relaţiilor afective care pot cunoaşte momente de suspans. În general, Berbecii vor fi plini de ambiţie şi iniţiativă ori de câte ori va fi vorba să cucerească o femeie; provocarea va fi trăită intens.

Între 5 septembrie, după ora 08:29′, şi 7 septembrie după-amiaza, dorinţă de calm şi stabilitate sau de mai multă ordine în viaţa personală. Totuşi, ţinând cont că, în ziua de 6 septembrie, va avea loc faza de Lună
Plină în Peşti, pe axa caselor VI-XII, se poate anticipa că nativii vor fi obligaţi să se aplece cu mai multă sârguinţă asupra sarcinilor de serviciu.

Din punctul de vedere al sănătăţii, va fi un moment prielnic pentru activităţile ce impun efort fizic, rezistenţă nervoasă şi un psihic stabil care să le permită nativilor să lucreze sub presiunea unor termene de predare sau a unor exigenţe speciale. În acest sens, îi va ajuta şi planeta Marte care, pe 5 septembrie, la ora 12:35′, va intra în zodia Fecioarei şi le va da un plus de metodă şi răbdare ori de eficienţă în demersurile practice.

Publicitate

Între 7 septembrie, după ora 15:02′, şi 8 septembrie, revenire a provocărilor în plan profesional care îi vor obliga pe Berbeci să se angajeze într-o competiţie.
Taur
Pe 2 septembrie, unii nativi se vor lupta cu ideile care se dovedesc a fi adevărate bariere în calea progresului personal, profesional sau social. Unii încă nu au înţeles prea bine despre ce e vorba, alţii, care s-au trezit la realitate, nu ştiu ce să pună în locul lor, evenimentele luându-i oarecum pe nepregătite. De aici şi teama de a acţiona în necunoştinţă de cauză, ceea ce lor, firi cumpătate, li se parte un risc prea mare pentru a şi-l asuma sau chiar un comportament hazardat. Între 2 septembrie, după ora 23:07′, şi 5 septembrie dimineaţa, premizele socio-profesionale sunt puse într-o ecuaţia dificilă de condiţionările care vin din partea rudelor (mai ales a părinţilor) şi care îi pun în dificultatea de a lua decizii în deplină libertate de acţiune şi conştiinţă.
Între 5 septembrie, după ora 08:29′, şi 7 septembrie după-amiaza, relaţiile cu prietenii şi cei dragi vor fi în prim-planul atenţiei lor, mai întâi din perspectiva opoziţiei Soare/Neptun, apoi din cauza Lunii Pline, din 6 septembrie, care se va produce pe axa caselor V-XI şi care le va radicaliza sentimentele şi reacţiile, făcându-i să se exprime clar şi răspicat chiar dacă, unora, nu le va plăcea nici tonul nici conţinutul afirmaţiilor rostite. Al treilea factor astral, va fi planeta Marte care, din 5 septembrie a.c., va tranzita zodia Fecioarei şi-i va transforma pe nativi în nişte persoane care vor măsura umbra visului şi vor cântări greutatea surâsului. Această manie a preciziei şi a concretului le poate fi însă de folos celor care se află în stadiul de a finisa şi a aduce ultimele corecturi unui proiect artistic. Între 7 septembrie, după ora 15:02′, şi 8 septembrie, Taurii ar putea fi obosiţi, nervoşi, lesne iritabili.
Citeste continuarea pe pagina urmatoare===>

Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.