Horoscop Urania 2-8 septembrie 2017 – Cum incepe luna OCTOMRBIE pentru zodii!

Publicitate

Gemeni
Pe 2 septembrie, mici restricţii financiare sau complicaţii materiale, mai ales dacă obţinerea lor depinde de (bună)voinţa cuiva. Între 2 septembrie, după ora 23:07′, şi 5 septembrie dimineaţa, comunicarea, schimbul de informaţii va sta sub semnul unor reacţii autoritare pe care nativii tind să le adopte în dialogul cu persoanele apropiate (fraţi, vecini) sau cu reprezentanţii unor instituţii.

Deşi, teoretic, deplasările ar trebui să le aducă Gemenilor noroc sau plăcere, practic, ar putea interveni schimbări de ultim moment cu privire la ziua, ora sau la condiţiile respectivei călătorii.
Între 5 septembrie, după ora 08:29′, şi 7 septembrie după-amiaza, se va pune problema funcţiei, a realizării profesionale; nu toate dorinţele sau aşteptările Gemenilor vor putea fi rezolvate o dată cu acceptarea unei propuneri de lucru (colaborare).

Rac
În prima parte a zilei de 30 septembrie, gânduri și planuri tocmite înaintea unei întâlniri sau discuții importante și nu tocmai prielnice nativului. Mercur va intra în zodia Balanței și va îndulci dialogul strident cu unii membri de familie, lăsând loc blândeții, înțelepciunii și îngăduinței. Alături de Soare, Mercur va deveni, până spre 17 octombrie, un aliat de nădejde în încercarea de rezolvare a animozităților dintre rude.

Între 30 septembrie, după ora 07:41′, și 2 octombrie după-amiaza, posibile soluții privitoare la un ajutor material sau la un avantaj, unele mai realiste, altele fanteziste. Între 2 octombrie, după ora 17:27′, și sfârșitul zilei de 4 octombrie, răstimp al meditației, al dorinței de a se răsfăța cu preocupări nobile întrerupte, din când în când, de constrângerile concretului. Posibile conversații pe teme enervante sau plicticoase ori administrative și/sau organizatorice necesare.

Călătoriile de scurtă durată, făcute mai ales sub presiunea evenimentelor de ultimă oră, le pot da peste cap planul de viață obișnuit. În dorința lor de a fi corecți, metodici și la timp, Racii pot deveni enervanți prin mania de a revizui, reface, corecta, recapitula. Secvențial, unii pot avea noroc la examenele practice și la verificarea cunoștințelor care necesită spirit de organizare, pragmatism și luciditate ori atenție și măsură.

Publicitate

Între 4 octombrie, după ora 23:40′, și 6 octombrie, unele persoane pot fi bulversate de evenimentele care se petrec în jurul lor, cu colaboratorii, cunoscuții, cu colegii de muncă, cu inferiorii sau șefii lor (patroni, directori, etc.). Deruta sau îndoiala îi pot pune în dificultate. În seara zilei de 5 octombrie, în acest sector al casei a X-a, va avea loc faza de Lună Plină în Berbec, care va introduce o nuanță de surpriză, de evoluție rapidă, fără putința de a le controla în vreun fel, transformându-i, brusc, pe nativi în actorii sau, de la caz la caz, în spectatorii unor scene inedite.
Leu
Nu se conturează prea multe evenimente în zorii zilei de 30 septembrie. Mercur va intra în zodia Balanței și va începe să-și dezvăluie vocația pentru oralitate, discurs, exprimare liberă, frumoasă, convingătoare, elegantă și, mai ales, diplomatică. Alături de Soare, până pe 17 octombrie, el va crea numeroase ipostaze favorabile nativilor în direcția afirmării în și prin dialog. Teoretic, examenele, testele, verificările și concursurile se vor desfășura fără probleme speciale, mai ales dacă nativii au o bună pregătire școlară sau profesională. Se conturează mai multe drumuri pentru a media un conflict, pentru a repera o disfuncție de comunicare între frați. Între 30 septembrie, după ora 07:41′, și 2 octombrie după-amiaza, posibile situații care îi vor face pe Lei să ridice sprânceana a uimire. Mare lucru nu vor înțelege din ceea ce (li) se întâmplă, drept pentru care le vor uita sau le vor ignora, imediat după receptarea lor. Între 2 octombrie, după ora 17:27′, și sfârșitul zilei de 4 octombrie, Leii pot trăi momente de confuzie sau de îndoială ori pot acționa eronat pe baza unor impresii subiective, a unor evenimente care se precipită și al căror rost nu-l în înțeleg sau al unor interpretări, dintr-un unghi de vedere îngust și subiectiv care îi îndepărtează de miza sau direcția reală a faptelor. Între 4 octombrie, după ora 23:40′, și 6 octombrie, posibile interogații interioare, analize ale prezentului, introspecții, revizuiri ale unor comportamente care-l descumpănesc pe nativ pentru că nu au produs efectele scontate. În seara zilei de 5 octombrie, va avea loc faza de Lună Plină în Berbec care v-a accentua nedumerirea până la enervare sau furie îndreptată spre sine; totodată, ea ar putea instaura o viziune nouă asupra chestiunii în discuție, făcându-i să-și schimbe opinia și să adopte atitudini ireconciliabile între ei și colegii sau cunoscuții ocazionali.
Citeste continuarea pe pagina urmatoare===>

Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.