Horoscop Urania 2-8 septembrie 2017 – Cum incepe luna OCTOMRBIE pentru zodii!

Publicitate

Fecioara
În noaptea de 30 septembrie nu se vor contura evenimente speciale. Mercur va intra în zodia Balanței și-i va putea pune pe nativi în situația de a discuta despre bani în sensul reglementării unei situații neclare sau nefavorabile lor.

Mercur le va oferi argumente menite să-și susțină cu subtilitate cauza, ba chiar să o disimuleze, sub masca onestității și a detașării, de orice interes material, în numele onestității și al corectitudinii. Între 30 septembrie, după ora 07:41′, și 2 octombrie după-amiaza, idei îndrăznețe le vor trece prin minte nativilor făcându-i să se bucure la gândul că își vor impresiona șefii prin inițiativele lor.

Posibile stări organice ciudate, inexplicabile medical, greu de diagnosticat care se vor instala brusc și vor trece repede. Între 2 octombrie, după ora 17:27′, și sfârșitul zilei de 4 octombrie, o uriașă dorință de pace, de echilibru, de atenuare a conflictelor, va pune stăpânire pe Fecioare. Acestea vor dori o rezolvare dar soluțiile lor vor fi lipsite de simț practic, nerealiste și imposibil de pus în aplicare.

Pe de altă parte, o serie de temeiuri personale vor trebui, la rândul lor, să fie susținute de către nativi care vor da semne de nerăbdare dar le va lipsi metoda, experiența sau informația necesară. Risc de a opta pentru o strategie păguboasă în cazul unui conflict deschis sau al unui proces. Între 4 octombrie, după ora 23:40′, și 6 octombrie, ambiția

Fecioarelor va fi pusă la încercare de niște discuții în cadrul cărora ar trebui să găsească o formulă de înțelegere cu privire la chestiunile de viață curentă. Pentru moment, se vor confrunta cu nevoia de a-și tempera nerăbdarea pentru că, o clauză juridică sau de legislație economică le va răsturna așteptările. În seara zilei de 5 octombrie, va avea loc faza de Lună Plină în Berbec; ea se va petrece pe axa celor două case ale banilor și ar putea instaura surpriza și neprevăzutul.

Publicitate

Nota generală a săptămânii va fi implicarea, motivația, hărnicia.
Balanta
În noaptea de 30 septembrie Balanțele ar putea adormi greu, cu gândul la chestiunile de familie încurcate, complicate care-i destabilizează. Mercur va intra în zodia Balanței și le va da posibilitatea să se exprime frumos; nativii vor face o impresie bună, de persoane subtile și delicate, dotate cu rafinament, educație și abilități intelectuale. Între 30 septembrie, după ora 07:41′, și 2 octombrie după-amiaza, răstimp în care nativii vor dori să compenseze efortul zilnic prin relaxare, detașare de stres, divertisment, căutând distracții dintre cele mai puțin obișnuite. Între 2 octombrie, după ora 17:27′, și sfârșitul zilei de 4 octombrie, s-ar putea ca, la locul de muncă să se confrunte cu încurcături, întârzieri, erori de calcul ori de abordare defectuoasă a unei sarcini de serviciu. În planul sănătății, Balanțele s-ar putea confrunta cu disfuncții organice (dureri de stomac, de vezică biliară, tulburări gastrice și intestinale, crize de apendicită, suferințe hepatice, tulburări de nutriție și asimilare ori cu recidiva unor afecțiuni din sfera abdominală). Între 4 octombrie, după ora 23:40′, și 6 octombrie, se vor acutiza conflictele parteneriale (între soți, asociați, colaboratori), sau rivalitățile. Nativii vor contracara aceste ostilități cu prudență și inteligență, fără să răspundă la provocări, încercând să se mențină în limitele unui comportament stăpânit, coerent, justificat și echilibrat. În seara zilei de 5 octombrie, va avea loc faza de Lună Plină în Berbec. Sunt de așteptat surprize cărora cu greu le vor putea face față sau situații care îi vor pune în dificultate prin bruschețea și stranietatea desfășurării lor. În plan procesual, nu sunt excluse soluțiile atipice, greu de anticipat care pot conține argumentații și decizii șubrede din punct de vedere juridic sau chiar nedrepte. O notă aparte: riscul de a aborda un subiect în necunoștință de cauză provocând situații jenante din categoria „a vorbi de funie în casa…”
Citeste continuarea pe pagina urmatoare===>

Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.