Horoscop Urania 2-8 septembrie 2017 – Cum incepe luna OCTOMRBIE pentru zodii!

Publicitate

Scorpion
În noaptea de 30 septembrie, posibile „dialoguri interioare”, în care nativii se vor lua la rost pe sine pentru ceva ce au spus sau au făcut în ultima vreme în neregulă ori pentru incapacitatea lor de a se mobiliza. Mercur va intra în zodia Balanței și le va permite, până spre 17 octombrie, aflarea unor adevăruri sau detalii vor arunca o lumină nouă asupra unor secvențe de viață.

Opoziția Jupiter/Uranus poate provoca simptome sau reacții ciudate ale organismului la stres, medicamente, alimente. Între 30 septembrie, după ora 07:41′, și 2 octombrie după-amiaza, Scorpionii pot avea inițiative organizatorice în casă și gospodărie; unele dintre ele vor însă simple capricii sau experimentări ale unei noi ipostaze de viață domestică (schimbarea destinației unei încăperi, mutarea mobilierului într-un chip ce se vrea mai ergonomic sau adecvat condițiilor locative).

Între 2 octombrie, după ora 17:27′, și sfârșitul zilei de 4 octombrie, Scorpionii vor evolua între două repere: „rațiune și simțire”. Tandrețea va fi îndreptată spre copii și persoanele de care se simt legate sufletește sau trupește, interesele materiale sau sociale ori calculele pragmatice vor privi prietenii.

Tendința de a se folosi sau de a-i manipula pe cunoscuții lor. Între 4 octombrie, după ora 23:40′, și 6 octombrie, motive de nemulțumire la locul de muncă, provocate, cel mai des, de situațiile neobișnuite care se vor ivi la tot pasul sau de măsurile organizatorice interne care trebuie luate pe fondul realităților stringente cu care se confruntă instituția. Posibile dereglări trecătoare ale fiziologiei sistemului neuro-vegetativ și reflexele lor organice.

În seara zilei de 5 octombrie va avea loc faza de Lună Plină în Berbec care va viza cele două case ale sănătății, ceea ce poate declanșa, mai ales în cazul celor încercați în ultima vreme de necazuri, o stare de spirit specială (emoții puternice, panică, anxietate, pierderea cumpătului în fața unor solicitări cotidiene minore).

Publicitate

Sagetator
În dimineața zilei de 30 septembrie, pe unii, gândul la bani și mai ales la datorii, nu-i va lăsa să doarmă. Mercur va intra în zodia Balanței și le va permite, pentru aproximativ două săptămâni, să aibă un bun schimb de idei sau o comunicare agreabilă cu prietenii. Între 30 septembrie, după ora 07:41′, și 2 octombrie după-amiaza, Săgetătorii pot primi vești mai puțin obișnuite care vor viza un sector important din existența lor. Între 2 octombrie, după ora 17:27′, și sfârșitul zilei de 4 octombrie, trăiri legate de situația specială a unui membru de familie (dor, milă, compasiune, îngrijorare). Posibile eforturi pe care nativii le-ar putea face pentru a-și organiza mai bine activitatea profesională, pentru a face față solicitărilor legate de funcție, datorie publică, răspundere socială. Între 4 octombrie, după ora 23:40′, și 6 octombrie, apele sufletului lor ar putea fi tulburate de tranzitul Lunii care îi va antrena într-un iureș de situații costisitoare energetic și afectiv. Unii Săgetători, în postură de părinți, pot introduce noi metode pedagogice menite să consolideze raportul de autoritate părinte/copil. Alții, mai pătimași, pot „lua foc” din cauza geloziei sau a tribulațiilor sentimentale. În seara zilei de 5 octombrie va avea loc faza de Lună Plină în Berbec care va angrena, în afara casei a V-a, și sectorul relațiilor de prietenie pe care le vor pune la încercare. Unele dintre aceste prietenii vor ceda la prima adiere, altele vor trece testul de rezistență morală și de onestitate. Nota generală a săptămânii va fi dată de relația obositoare, complicată sau bogată în ipostaze de viață publică și privată pe care nativul va fi chemat să le gestioneze corect. Dificultatea va consta în imposibilitatea de a le amâna sau delega pe unele și din contradicțiile care se vor ivi permanent în ciuda efortului lor constant de a ține situația sub control. Sfârșitul săptămânii va deveni tot mai complicat prin multiplele aspecte negative al căror vârf de scurge astrală se află în Săgetător.
Citeste continuarea pe pagina urmatoare===>

Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.