Horoscopul lunii octombrie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Publicitate

Horoscopul lunii octombrie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta
Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în luna octombrie!
Berbec-

Va fi o lună obositoare pentru tine pe plan sentimental, cel puţin în prima jumătate a ei. Vei avea parte atât de certuri, cât şi de pasiune. Spre sfârşitul lui octombrie, se liniştesc apele în viaţa de familie şi începi să ai parte de mai multă înţelegere. La serviciu vei munci mult, poate şi aceasta poate fi cauza tensiunii pe care o resimţi atunci când ajungi acasă. E vorba de competiţie, iar firea ta ambiţioasă nu te lasă să stai pe tuşă.

Ai putea avea şansa unui câştig financiar neaşteptat, însă tot la finalul lunii. Nici cu sănătatea nu te poţi lăuda, bolile mai vechi revin sau apar altele noi din cauza stresului. Fii prudentă!
Taur
Se anunţă evenimente plăcute în această lună pentru tine pe plan sentimental.

Dacă eşti singură, la finalul lunii ai putea avea parte de o întâlnire romantică ce se poate termina neaşteptat de bine. Totul se va întâmpla la intensitate maximă şi te vei bucura din plin de ce îţi oferă viaţa. Pe plan profesional vei avea parte de o lună la fel de intensă, căci iese la iveală dorinţa ta de a ieşi în evidenţă prin munca pe care o depui.

De aici până la a câştiga mai mulţi bani nu mai este decât un pas. La capitolul sănătate nu excelezi, însă dacă te vei preocupa de asta totul va fi bine!
Gemeni
Îţi place să iubeşti şi să fii iubită, iar acest lucru se va vedea luna această cu precădere în dormitor.

Publicitate

Ai toate ocaziile din lume de a-ţi satisface poftele trupeşti, însă ai grijă să nu ajungi să fii rănită într-un final. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, ai grijă la tentaţii. Pe plan profesional lucrurile nu stau cum ţi-ai dori, însă mare parte din vina ta. Nu eşti preocupată de serviciu şi bani, pentru că gândul îţi zboară doar la distracţie. Cu toate acestea, la finalul lunii s-ar putea să îţi intre o sumă de bani suplimentară pe card. Ai grijă şi cu sănătate, o viaţă exagerat de activă te poate pune la pat!

Rac
Începând din această lună vei fi extrem de activă pe plan sentimental şi vei acorda o atenţie deosebită plăcerilor vieţii. Fie că eşti singură sau nu, cert este că ai parte de o varietate mare de activităţi şi acţiuni. Sunt favorizate relaţiile mai puţin serioase pentru că eşti mai mult pusă pe distracţie. Pe plan financiar şi profesional vei avea parte de multe oportunităţi valoroase, însă trebuie să fii foarte atentă. Mai mult în ultimele zile ale lui octombrie va fi rost de succes şi conjuncturi favorabile. Dacă fizic stai destul de bine, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre psihicul tău. Devii prea uşor irascibilă şi pare că eşti cu nervii la pâmânt din cauza oboselii.

Leu
Nu se poate spune că excelezi în dragoste în luna octombrie. Cu toate acestea, necazurile şi dezamăgirile profunde te ocolesc. Important este să nu te grăbeşti în luarea deciziilor atunci când vine vorba de o relaţie amoroasă sau de un potenţial partener. Socializezi foarte uşor şi te faci imediat plăcută. Pe plan financiar primeşti veşti bune, bugetul tău creşte de la zi la zi şi te bucuri de tot confortul la care tânjeai. Din păcate, ai tendinţa de a cheltui prea mult pe lucruri inutile. Cu sănătatea nu stai rău, dar nici nu se poate spune că eşti într-o formă fizică de invidiat. Nu ai destulă energie pentru a face câte ţi-ai propus, de aceea trebuie să te reorganizezi!
Citeste continuarea pe pagina urmatoare===>

Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.