Horoscopul lunii octombrie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Publicitate

Fecioara
Luna octombrie vine cu veşti bune pentru tine pe plan sentimental, în special pentru nativele implicate într-o relaţie serioasă. Cu toate că nici cele singure nu se pot plânge, e posibil ca unele dintre ele să nu tragă lozul câştigător. Pe plan financiar se va produce o gaură în buget din cauza unor cheltuieli de care ştiai că o să apară, însă nu este atât de tragic precum vrei să pară. Tensiunile şi instabilitatea locului de muncă te pot duce în pragul unei dispoziţii schimbătoare. Legat de sănătate, e necesar să mergi la analizele de rutină pentru că a trecut deja ceva vreme de când nu ai mai mers la medic. E bine să fii prevăzătoare!

Balanta
Nu o duci deloc rău pe plan sentimental în această lună, cel mai probabil vei pleca într-o călătorie alături de persoana iubită în care te vei simţi foarte bine. Legătura dintre voi devine mai strânsă şi cu siguranţă aveaţi nevoie amândoi de un reset. Nativele singure se bucură de mulţi admiratori datorită abilităţilor lor de comunicare, dar şi a şarmului incontestabil. Pe plan financiar şi profesional nu se vor produce mari schimbări. Cu toate că banii se vor împuţina în prima parte a lui octombrie, apoi vei avea destule ocazii de a recupera ce ai pierdut. Cu sănătatea nu vei întâmpina probleme mari, însă trebuie să acorzi o atenţie deosebită igienei dentare!

Publicitate

Scorpion
Luna aceasta vei fi destul de sensibilă şi sentimentală, lucru care poate conduce la divergenţe cu partenerul de viaţă. E foarte important să ai grijă ce spui şi să nu îl acuzi dacă ai doar bănuieli nefondate. Dacă eşti o nativă singură, e necesar să renunţi la teama de a face o impresie proastă celorlalţi. Ai mai multă încredere în tine şi totul va fi bine. Pe plan profesional urmează o perioadă roditoare, în care munca ta va fi în sfârşit răsplătită. Mai mult decât atât, orice proiect început acum are mari şanse de succes. În ceea ce priveşte sănătatea, situaţia ta este una instabilă. Pe cât de bine te simţi azi fizic şi psihic, pe atât de rău te poţi simţi mâine.

Sagetator
Astrele sunt de partea ta în luna octombrie în ceea ce priveşte viaţa ta amoroasă. Eşti mai hotărâtă ca oricând să faci unele schimbări benefice pentru relaţia ta. Vei încerca să fii mai activă şi să găseşti mai multe activităţi interesante pe care să le faci alături de iubit sau de soţ. Dacă eşti singură, nu ar strica să ai o viaţă socială mai bogată. Pe plan financiar şi profesional dai dovadă de multă energie şi forţă pentru a-ţi pune planurile în aplicare. Vei fi remarcată pentru seriozitatea ta, lucru care îţi poate aduce bani frumoşi în viitorul apropiat. Singura condiţie este să acţionezi cu ambiţie şi să spui da competiţiei. Sănătatea îţi poate crea probleme, mai ales la jumătatea acestei luni. Trebuie să asculţi cu sfinţenie de sfatul medicului dacă vei ajunge să îi calci pragul.
Citeste continuarea aici: www.eva.ro

Publicitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.