Iata dieta reginei Elisabeta care ii mentine sanatatea maiestuoasa

Regina Elisabeta a-II-a, cel mai longeviv monarh la domnia Regatului Unit, implineste 92 de ani in acest an. In timp ce multe lucruri s-au schimbat in lume in timpul domniei ei, preferintele alimentare nu i s-au schimbat prea mult, potrivit fostului sau Chef Regal.

De doua ori pe saptamana, Regina primeste o lista de sugestii de meniu si marcheaza cele care ii plac.

Ce optiuni se afla pe aceasta lista?

Dorim sa impartasim cu tine ceea ce se stie despre meniul celei mai faimoase femei din lume. Cauta sfaturi in acest meniu deoarece, la urma urmei, mancarea alimentelor potrivite este o conditie prealabila pentru o viata mai lunga si mai sanatoasa.

1. Ceai cu un biscuit inainte de micul dejun

Regina isi incepe ziua mai devreme cu un ibric de ceai proaspat preparat din Earl Gray, fara zahar si cativa biscuiti.

2. Mic dejun cu cereale si paine prajita

Micul dejun tipic al Reginei include fructe si cereale. Ea se trateaza, uneori, cu paine prajita cu gem sau marmelada si, in ocazii foarte speciale, oua batute cu somon afumat si niste trufe. Potrivit fostului sau chef, ea se bucura de trufe proaspete doar in jurul Craciunului, cand erau trimise ca un cadou.

3. Un pahar de gin inainte de pranz

Aparent, Maiestatii sa ii place sa consume un cocktail inainte de pranz: gin si Dubonnet, cu o multime de gheata si o felie de lamaie. Reteta pentru acest cocktail poate fi gasita online.

4. Fara amidon la pranz (si cina)

Regina serveste masa de pranz la ora 13:00. Aceasta implica, de obicei, peste, cum ar fi un file Dover la gratar pe un pat de spanac aburit sau cu dovlecei, sau un simplu pui la gratar cu o salata. Regina tinde sa evite in cele mai multe zile alimentele cu continut de amidon, astfel ca nu exista in meniu paste, orez sau cartofi.

5. Ceai dupa-amiaza cu prajituri si sandvisuri

Ceaiul de dupa-amiaza vine de multe ori cu un tort pandispan cu miere si crema, precum si cu prajitura de biscuiti din ciocolata, pe care Maiestatea sa o adora.

Potrivit fostului bucatar-sef, McGrady, doua tipuri de sandwich-uri sunt obligatorii la ceaiul de dupa-amiaza, cum ar fi cele cu castravete, somon afumat si ou cu maioneza sau sunca si mustar, in paine fara crusta. In plus, regina se bucura de monedele de gem – paine cu unt si gem taiata in cercuri de dimensiuni mici.

6. Friptura bine facuta pentru cina

Regina Elisabeta a-II-a prefera pentru cina carnea din fermele locale. Preferata este o friptura galeza, servita cu un sos de ciuperci, smantana si whisky.

Iubeste, de asemenea, o friptura de duminica si, ocazional, mananca miel, carne de vita, oaie sau potarniche. Indiferent de tipul de carne, trebuie servita bine facuta. Principalul fel de mancare este urmat de capsuni sau piersici, cultivate in serele sale din castelul Windsor.

7. Un pahar de sampanie dupa cina

Unele surse afirma ca regina Elizabeth a-II-a isi termina ziua cu un pahar de sampanie. Aceasta sampanie este probabil aleasa dintre cele opt marci (de exemplu, Bollinger, Lanson si Krug) carora li s-au acordat mandate regale. Imputernicirile regale indica faptul ca bunurile sunt livrate unui membru al familiei regale.

8. Ciocolata ca placere vinovata

McGrady, fostul bucatar regal, mentioneaza ca regina iubeste ciocolata si chiar o numeste dependenta de ciocolata. Tipul sau preferat de ciocolata este ciocolata neagra (cu cat mai intunecata, cu atat mai bine).

Dupa cum poti vedea, dieta regala nu este foarte stricta. McGrady mentioneaza ca regina nu este deloc deranjata de mancare la fel de mult ca despre cai si caini.

La varsta ei, ea continua sa calareasca si merge pe distante lungi cu cainii ei. Poate ca secretul ei nu este in dieta? Tu ce crezi? Impartaseste parerea ta cu noi in comentarii.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.