Utilizari ale bicarbonatului de sodiu despre care probabil nu stiai nimic

Bicarbonatul de sodiu sau praful de copt este o pudra de culoare alba cu un gust alcalin si sarat. Este compus din ioni de bicarbonat si sodiu. Cu siguranta ca ati aflat de lucrurile magice pe care le poate face bicarbonatul de sodiu. Daca nu, va prezentam cateva in acest articol. 1. Mirosul corpului. Bicarbonatul … Continuă lectura „Utilizari ale bicarbonatului de sodiu despre care probabil nu stiai nimic”

3 alimente care iti regenereaza ficatul! Include-le in dieta ta

Ficatul este unul dintre organele vitale ale organismului. Este responsabil pentru numeroase funcții: digestie, metabolism, imunitate și stocarea nutrienților de care corpul are nevoie pentru a supraviețui. Află care sunt câteva alimente care regenerează ficatul. Alimente care regenerează ficatul: 1. Usturoiul Usturoiul este un aliment excelent pentru a curăța ficatul. Activează enzime care ajută la … Continuă lectura „3 alimente care iti regenereaza ficatul! Include-le in dieta ta”

Otrava ascunsă în cea mai puternică plantă terapeutică. Cand nu ai voie sa o folosesti

Recomandată ca remediu în peste 150 de afecţiuni, de la indigestie şi migrene, până la boli virale şi cancer, rostopasca (Chelidonium majus) este considerată un fel de leac universal. De multe ori este administrată după ureche, fără a ţine cont de pericolele date de potenţialul său toxic deloc de neglijat. Folosită în uz intern, pentru … Continuă lectura „Otrava ascunsă în cea mai puternică plantă terapeutică. Cand nu ai voie sa o folosesti”

10 lucruri pe care fiecare femeie trebuie sa le stie despre menopauza

Absenta ciclului menstrual timp de un an de zile reprezinta tranzitia unei femei de la faza de reproducere la faza de non-reproducere. Stim ca fiecare femeie prezinta diferite schimbari in organism in timpul menstruatiei, si acest ciclu este comun si are loc lunar, insa la femeile trecute de 50 ani se produce o oprire totala … Continuă lectura „10 lucruri pe care fiecare femeie trebuie sa le stie despre menopauza”

10 strategii care ajută la prevenirea apariţiei bolii Alzheimer

10 strategii care ajută la prevenirea apariţiei bolii Alzheimer Dementa este un termen general pentru simptomele legate de o scadere a capacitatii mentale care interfereaza cu viața de zi cu zi cuiva. Aceste simptome sunt problemele cu memoria, gandirea si limbajul, avand ca rezultat starea de spirit si modificari de comportamente. Cea mai frecventa cauza … Continuă lectura „10 strategii care ajută la prevenirea apariţiei bolii Alzheimer”