4 zodii care nu stiu sa iubeasca! Fereste-te de ele

Cum ii demonstrezi unei persoane ca o iubesti?

Aratandu-i respect pentru felul ei de a fi, a-i acorda suficienta libertate incat sa se simta confortabila in preajma ta. Vezi care sunt zodiile ce nu stiu sa faca asta.
Top 4 zodii care nu stiu sa iubeasca:

LOCUL 4: RAC

Nativul nascut in zodia Rac face confuzie uriasa intre obsesie si iubire. Acesta nu stie sa iubeasca fara a-si teroriza partenerul cu o sumedenie de intrebari, fara a-i controla fiecare miscare. Racul sufera foarte mult atunci cand nu reuseste sa isi faca partenerul de viata sa danseze dupa cum canta el.

LOCUL 3: BERBEC

Nativul Berbec este atat de incapatanat incat isi dezamageste usor sufletul pereche prin impertinentele sale.

In situatiile in care vrea sa aiba dreptate uita pana si de persoana iubita atunci cand vrea sa isi arate coltii incapatanarii.

Îi place sǎ preia controlul relației, sǎ conducǎ, sǎ impunǎ regulile jocului. Este atât de preocupat de ceea ce simte el, încât pierde din vedere sentimentele și dorințele partenerului/partenerei.

Berbecul se plistisește însǎ destul de repede, mai ales dacǎ focul pasiunii se stinge.

Are nevoie în permanențǎ de noi și noi provocǎri, pentru a-și pǎstra viu interesul. Altfel, va fugi de va mânca pǎmântul și se va îndrepta spre o nouǎ redutǎ de cucerit.

LOCUL 2: LEU

Leul se lauda ca iubeste dar nu stie sa o faca, in realitate.

Acest nativ se iubeste doar pe sine.

Narcisistul zodiacului vrea alaturi de el o persoana care sa ii ofere complimente de dimineata pana seara. Partenerul unui Leu nu trebuie sǎ uite sǎ-l aprecieze necontenit pe acesta, sǎ-i facǎ daruri și complimente.

Altfel, dacǎ Leul nu se simte valorizat, va suferi foarte mult și în definitiv, va pleca sau se va înstrǎina. Cu teatralismul lor specific, entuziasmul de neegalat, generozitatea și bucuria de viațǎ, Leii se aventureazǎ foarte repede într-o relație, chiar dacǎ este nepotrivitǎ.

LOCUL 1: CAPRICORN

Cel care trebuie sa invete sa iubeasca cel mai mult este Capricornul. Latura sa materialista anuleaza uneori orice farama de sentiment pur, autentic.

Nu stie sa faca diferenta intre scopurile financiare comune ale unui cuplu si dragoste. Capricornul este foarte precaut în legǎturǎ cu manifestarea emoțiilor și exprimarea sentimentelor. Tinde sǎ-și reprime trǎirile sufletului, din dorința de a se proteja.

Considerǎ cǎ cineva care își pune sufletul pe tavǎ este vulnerabil și poate oricând sǎ fie rǎnit. De aceea, e extrem de rezervat, chiar distant și glacial.

Desigur, partenerul ideal pentru un Capricorn este o persoanǎ care știe ce vrea, care are scopuri precise și ambiția de a le atinge. Dacǎ existǎ și un scop profesional comun, cu atât mai bine.

Sursa: www.kfetele.ro

Articol preluat integral cu acord scris.

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook