Articole

Alain Delon, declarație sfâșietoare: “Voi părăsi această lume fără regrete”. Cu arata actorul acum

Marele actor, producător, scenarist şi regizor, Alain Delon, a dat un interviu amplu despre viața sa, intitulat “Moi, Delon: l’interview de sa vie”, pentru numărul special al revistei Paris Match, cu ocazia împlinirii a 60 de ani de carieră.

Alain Delon, o figură emblematică a Franței, în vârstă de 82 de ani, a făcut niște declarații sfâșietoare despre epoca actuală, arătându-și profunda dezămăgire față de evoluția societății, o societate care, fără îndoială, nu-l mai reprezintă:

“Viaţa nu-mi mai oferă mare lucru. Am cunoscut tot, am văzut totul. Dar, mai presus de toate, urăsc epoca asta, îmi vine să vomit.” – sintetizează actorul, conform huffingtonpost.fr, la sfârșitul interviului realizat cu jurnalista Valérie Trierweiler.

După ce a vorbit despre cariera sa, relaţiile dificile cu familia, femeile pe care le-a iubit şi prietenii pe care i-a pierdut, subliniind că “Aproape toată lumea (din jur) a murit”, Alain Delon a concluzionat cu tristețe:

“Totul este fals, totul e falsificat. Nu mai există respect, nu mai există cuvântul dat. Doar banii mai contează. Auzim vorbindu-se de crime de-a lungul zilei. Ştiu că voi părăsi această lume fără regrete.”

Întrebat de viața personală, Alain Delon, unul dintre cei mai frumoși bărbați din cinematografia de odinioară, a dezvăluit cu sinceritate: “Nu spun că nu există candidate. Sunt zeci, dar niciuna nu este potrivită pentru a-mi încheia viaţa. Aş putea să mă căsătoresc cu cineva, dacă ea ar fi pregătită să mă însoţească până la final.”

Alain Delon este tatăl a patru copii, trei băieți și o fată, aduși pe lume cu patru femei diferite, și a fost căsătorit timp de 5 ani cu actrița Nathalie Delon, în urma acestui mariaj născându-se cel de-al doilea fiu al său, Anthony Delon.

De asemenea, actorul a vorbit de imensa dragoste pe care o poartă animalelor, câinilor în special, și a dezvăluit că pe proprietatea sa, acolo unde sunt ingropate peste 50 de animale, și-ar dori să-i fie și locul de veci.

Conform huffingtonpost.fr, ultimul lungmetraj cu Alain Delon a fost lansat în 2008 – “Asterix la Jocurile Olimpice/ Astérix aux jeux olympiques”, de Frédéric Forestier şi Thomas Langmann, în rolul lui Iulius Cezar, iar în teatru, actorul a apărut ultima dată pe afişul spectacolului “Une Journée ordinaire”, de Eric Assous (2011 şi 2013).

Publicitate

This website uses cookies.