Alain Delon, declarație sfâșietoare: “Voi părăsi această lume fără regrete”. Cu arata actorul acum

Marele actor, producător, scenarist şi regizor, Alain Delon, a dat un interviu amplu despre viața sa, intitulat “Moi, Delon: l’interview de sa vie”, pentru numărul special al revistei Paris Match, cu ocazia împlinirii a 60 de ani de carieră.

Alain Delon, o figură emblematică a Franței, în vârstă de 82 de ani, a făcut niște declarații sfâșietoare despre epoca actuală, arătându-și profunda dezămăgire față de evoluția societății, o societate care, fără îndoială, nu-l mai reprezintă:

“Viaţa nu-mi mai oferă mare lucru. Am cunoscut tot, am văzut totul. Dar, mai presus de toate, urăsc epoca asta, îmi vine să vomit.” – sintetizează actorul, conform huffingtonpost.fr, la sfârșitul interviului realizat cu jurnalista Valérie Trierweiler.

După ce a vorbit despre cariera sa, relaţiile dificile cu familia, femeile pe care le-a iubit şi prietenii pe care i-a pierdut, subliniind că “Aproape toată lumea (din jur) a murit”, Alain Delon a concluzionat cu tristețe:

“Totul este fals, totul e falsificat. Nu mai există respect, nu mai există cuvântul dat. Doar banii mai contează. Auzim vorbindu-se de crime de-a lungul zilei. Ştiu că voi părăsi această lume fără regrete.”

Întrebat de viața personală, Alain Delon, unul dintre cei mai frumoși bărbați din cinematografia de odinioară, a dezvăluit cu sinceritate: “Nu spun că nu există candidate. Sunt zeci, dar niciuna nu este potrivită pentru a-mi încheia viaţa. Aş putea să mă căsătoresc cu cineva, dacă ea ar fi pregătită să mă însoţească până la final.”

Alain Delon este tatăl a patru copii, trei băieți și o fată, aduși pe lume cu patru femei diferite, și a fost căsătorit timp de 5 ani cu actrița Nathalie Delon, în urma acestui mariaj născându-se cel de-al doilea fiu al său, Anthony Delon.

De asemenea, actorul a vorbit de imensa dragoste pe care o poartă animalelor, câinilor în special, și a dezvăluit că pe proprietatea sa, acolo unde sunt ingropate peste 50 de animale, și-ar dori să-i fie și locul de veci.

Conform huffingtonpost.fr, ultimul lungmetraj cu Alain Delon a fost lansat în 2008 – “Asterix la Jocurile Olimpice/ Astérix aux jeux olympiques”, de Frédéric Forestier şi Thomas Langmann, în rolul lui Iulius Cezar, iar în teatru, actorul a apărut ultima dată pe afişul spectacolului “Une Journée ordinaire”, de Eric Assous (2011 şi 2013).

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook