Ce îți rezervă astrele în următoarele 3 luni: Se incheie un ciclu si incepe o perioada norocoasa!

Ce îți rezervă astrele în următoarele 3 luni: Se incheie un ciclu si incepe o perioada norocoasa!
Luna septembrie marchează începutul ultimei părţi a anului, iar încheierea fiecărui ciclu anual poartă cu sine o vibraţie diferită.
Berbec

Urmează o perioadă excelentă pentru tine. Pe plan amoros, se poate spune despre tine că ai destulă experienţă (de obicei neplăcută) şi că acum eşti pregătită să îţi oferi din nou sentimentele. Cauţi să faci o schimbare radicală în viaţa ta, care va avea loc la finele anului 2017. Viaţa ta romantică va fi cea mai vulnerabilă, dar nu îţi face prea multe griji, căci vei reuşi să faci faţă tuturor provocărilor!

Taur
Finalul anului 2017 va veni cu noi experienţe pe plan amoros, multe dintre ele fiind legate de aspectul sexual. În timp ce unele native Taur ar putea rămâne însărcinate, altele vor simţi nevoia să devină partenere stabile şi dedicate.

Gemeni
Eşti extrem de perfecţionistă când vine vorba despre dragoste. Nu vei permite oricui să intre în viaţa ta, mai ales dacă nu îţi este pe plac în totalitate. Vei şti să impui limite şi anumite standarde, care să arate ce fel de persoană eşti şi ce fel de relaţie îţi doreşti.

Rac
Sfârşitul lui 2017 îţi va aduce numeroase beneficii atât pe plan personal, cât şi în carieră. Vei fi într-o formă de zile mari, aşa că profită de acest lucru şi încearcă să evoluezi dacă ai ocazia. Dacă eşti muncitoare şi ambiţioasă, vei căpăta multă încredere şi nimic nu ţi se va mai părea dificil.

Multe persoane se vor arăta interesate faţă de tine şi doar una va fi norocoasă să îţi câştige cu adevărat inima.
Leu
Ai început să mai laşi la o parte din temeri, lucru care nu poate fi decât benefic pentru starea ta emoţională. E bine să ieşi din zona de confort, chiar şi în ultimele luni ale anului. Nu îţi va mai fi frică să faci compromisuri şi te vei lăsa ghidată de intuiţie. Vei da peste un noroc financiar neaşteptat la jumătatea lunii noiembrie.

Articolul continuă după reclame

Fecioară
De această dată, ești interesată de o nouă relație. Vrei să explorezi oamenii, să îi cunoști mai bine și să le acorzi mai mult timp să te cunoască și să te accepte așa cum ești. Deși ești o fire extrem de rațională, ai fi în stare să faci multe lucruri nebănuite pentru persoana de care te-ai îndrăgostit.
Balanță
Trebuie să lași trecutul în urmă și să te îndrepți spre lucruri noi, care te vor aștepta în viitor. Fie că începi o nouă viață, îți schimbi locuința sau începi o nouă relație, ești pregătită să faci față provocărilor și nimic nu te sperie. Lasă totul și nu privi în urmă!

Scorpion
E posibil ca în următoarele 3 luni să ai parte și de momente neplăcute în familie sau situații critice la locul de muncă, însă acest lucru nu trebuie să te sperie, ci dimpotrivă, să te facă mai puternică. Orice ai avea de înfruntat, ține capul sus și fii încrezătoare! Soarele nu va întârzia să apară și pe strada ta.
Săgetător
Ai putea să fii tentată de a reaprinde o flacără a iubirii din trecut, însă așa cum ciorba reîncălzită nu mai are același gust, nici relația nu va da roade. De aceea, e bine să știi cum să păstrezi o distanță între tine și anumite persoane care vor cu orice preț să îți recâștige sufletul. Fii atentă și nu pune la suflet orice vorbă siropoasă! Cele mai bune lucruri te așteaptă în viitor, nicidecum în trecut.

Capricorn
Dragostea nu va fi o prioritate pentru tine în acest final de an, însă munca întotdeauna. Îți place să îți duci la bun sfârșit obiectivele și, de aceea, meriți numai laude. Cei din jur te apreciază și, într-un final, vei fi recompensată pentru toate eforturile depuse. Totuși, nu refuza dragostea atunci când va ajunge să bată la porțile sufletului tău.
Vărsător
De obicei, ești o persoană relaxată și, uneori, cam delăsătoare, însă la finalul acestui an, o pasiune de a ta te va da peste cap. Te vei deschide emoțional și vei reuși să trăiești experiențe intelectuale la care nici nu te-ai fi așteptat.

Pești
Pregătește-te pentru câteva luni intense din punct de vedere afectiv. Vei trăi noi povești de dragoste sau idile care îți vor pune inima pe jar. Dacă vrei să mai faci un pas în relație, înarmează-te cu răbdarea de a găsi cel mai bun partener.
Sursa: www.kfetele.ro
Articol preluat integral cu acord scris.

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook