Lidia Fecioru: Cele trei legi ale indeplinirii dorintelor

Lidia Fecioru sustine ca exista trei reguli pe care trebuie sa le respecti cu sfintenie daca vrei sa ai o viata buna si prospera.

„1. Legea comenzii

Trebuie sa formulezi clar ce vrei

Este foarte important sa spui exact ce vrei. Gandurile noastre sunt cele mai importante.

Cand ceri ceva, trebuie sa ceri foarte strict, fix. Cand spuneam ca pui banutul in canita si ceri un singur gand, la fel trebuie sa faci si acum: o singura dorinta, un singur gand.

Trebuie sa comanzi si sa ceri. Nu trebuie sa facem multe polologhii. Nu ne opreste nimeni sa spunem o rugaciune la asta. Nu ne opreste nimeni sa il rugam si pe Dumnezeu sa ne ajute.

2. Legea zeciuielii.

Acolo exista Dumnezeu.

Trebuie sa-ti platesti partenerul de afaceri. Iar partenerul tau de afaceri atunci cand esti singur este Dumnezeu.

Platesti ajutand pe cineva, dand zeciuiala din ce ai facut tu. Este important sa o faci pentru ca banii sa ramana la tine.

3. Legea bunavointei

Indiferent de cati bani ai avea, trebuie sa faci bine celor din jur pentru ca banii sa ramana la tine. Este si cazul celor care fac voluntariat.

Daruiesc fara sa stie nimeni. Trebuie sa traiesti in armonie cu ceilalti. Nu se gandesc la ei pentru ca stiu ca lor oricum le merge foarte bine. De unde dai, Dumnezeu da inzecit”, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

Articolul continuă după reclame

Citeste si Lidia Fecioru iti spune cum recunosti oamenii toxici din viata ta: „Minciunea este adevarul si arma lor”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a comunicat câteva caracteristici ale oamenilor toxici, de care trebuie sa te feresti neaparat. Iata ce trebuie sa stii pentru a-i recunoaste.

Cu toţii am avut de a face cu oameni toxici în viaţa noastră.

Aceşti oameni te seacă de energie, în loc să te îmbogăţească, oameii care te trag în jos în loc să te ridice, oameni care cer mai mult decât dau, negativişti, manipulatori, care pot să-ţi transforme o zi într-un adevărat calvar.

Bârfa este una dintre caracteristicile cele mai des întâlnite. Tendinţa oamenilor toxici este de a reacţiona foarte violent, de a afla cât mai multe.

”Trebuie evitate lucrurile acestea.Nu trebuie să daţi satisfacţia că v-ar interesa. Ignorarea este cea mai importantă armă”, a declarat Lidia Fecioru pentru emisiunea Adevăruri Ascunse.

Minciuna este o altă caracteristcă des întâlnită. Oamenii toxici mint pentru că ei vor să controleze situaţia, iar noi trebuie să ne impunem. Minciuna lor este adevărul lor.

Vorbesc mult, fără să asculte şi consideră că nu greşesc niciodată. Aceasta este a treia caracteristică, scrie Antena3.ro

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook