Mihai Voropchievici: cine esti in functie de ora la care te-ai nascut

Numerologul Mihai Voropchievici a explicat, sâmbătă, în emisiunea „Adevăruri ascunse”, cum ne influenţează de-a lungul vieţii ora naşterii şi când începe să-şi manifeste efectul ascendentul.

„Majoritatea telespectatorilor spun că nu ştiu la ce oră s-au născut. Pe lângă planeta care guvernează o oră, există şi ascendentul.

Hai să deconspirăm planetele care guvernează anumite ore de naştere. O să pornim cu o oră mai ciudată. Începem cu Soarele, Luna, Mercur, Venus etc.

Între 20 şi 22 sunt guvernaţi de Soare. Sunt persoane foarte încrezătoare în propriile forţe. Sunt oameni generoşi şi nu sunt ranchiunoşi.

Ne mutăm la 22-24. Ei sunt patronaţi de Lună. Sunt sensibilii, etericii, creativii, apaticii. Îi şochează suferinţele celorlalţi. Ei sunt lunaticii. Au multă bunătate în ei, au mult simţ matern. Sunt şi cu tendinţă de multe ori de a trăi în trecut.

Ne mutăm la 24-2 dimineaţa. Mercurienii, guralivii, veşnic tonici, veşnic tineri. Ăştia parcă nu îmbătrânesc niciodată. Nu prea se ataşează foarte repede de alte persoane. Preferă libertatea deplină.

Ne mutăm la intervalul 2-4 noaptea.

Ei sunt venusienii: romantici, foarte conştiincioşi în plan financiar. Sunt tentaţi pentru a strânge mulţi bani.

Ne mutăm la orele 4-6: marţienii. Ei sunt războinici, ei vor să fie primii întotdeauna. Este chiar intervalul la care răsare Soarele. Sunt foarte competitivi.”

Mai multe detalii aici

Citeste si Mihai Voropchievici: Cum va fi 2018, in functie de data nasterii

Articolul continuă după reclame

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat cum va fi anul viitor în funcţie de cifra de destin a fiecăruia dintre noi.

Cum se calculeaza cifra destinului: este suma cifrelor din data nasterii.

De exemplu, 08.07.2000=8+7+2=17=1+7=8

„In aceasta lume exista persoane cu destin asemanator, cu anumite influente. Cifra destinului iti arata drumul pe care trebuie sa il urmezi in viata. Fiecare cifra de destin conduce undeva.

Nu o poti schimba, dar o poti malea pentru a ajunge la ceea ce iti doresti.”, spune Voropchievici.

Exista doua cifre de destin care sunt exceptii: 11 si 22. Sunt cifre al caror destin are o cu totul alta chemare. Sunt cifrele care conduc la niste realizari importante, de exceptie.

”Sfatul pentru cei care au numărul de destin 2 este să nu se încreadă foarte mult în prieteni şi să nu dea bani cu împrumut.Ei vor avea un an bun, vor putea obţine un credit, un lucru de care vor avea nevoie.

Cei cu cifră de destin 4 vor avea un an benefic. Vor avea multe oportunităţi, însă va veni şi cu o ruptură. Poate va avea loc un divorţ. Cifra 6 este cea mai benefică, cei cu această cifră trebuie să aibă grijă cu relaţiile în familie.

Membrii familiei nu trebuie neglijaţi. Cei cu cifra 8 vor face nişte afaceri fantastic de bune în acest an”, a spus Mihai Voropchievici.

În ceea ce priveşte persoanele cu cifră de destin impară, aceştia vor avea un an mai puţin benefic.

”Cei cu cifra de destin 1 nu vor avea un an aşa benefic, ei trebuie să lase de la ei şi să se plieze indiferent de situaţie.

Cei cu cifra de destin 3 trebuie să fie mai disciplinaţi în acest an. Trebuie să fie responsabil şi să muncească. Aceste semnificaţii se aplică şi pentru cei care au cifra de destin 5.”, a mai spus Voropchievici.

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook