O data la 7 ani ti se schimba norocul. Un nou ciclu de 7 ani a inceput anul acesta pentru Berbec si da, se schimba multe lucruri

Astrologii sustin ca fiecare perioada de sapte ani se incheie cu o noua etapa de maturizare. Nu degeaba incepem scoala la 7 ani, primim buletinul la 14 ani, iar in unele tari esti considerat major la 21 de ani.

Intr-o harta astrala progresata, tranzitul lui Saturn in jurul zodiacului dureaza 28 de ani, atunci cand devenim pe deplin adulti, iar la 56 de ani este cea de-a doua intoarcere a lui. Fiecare ciclu de sapte ani, reprezinta adoptarea unor noi responsabilitati, trecerea la o perioada mai avansata. Iata ce le rezerva astrele nativilor din Berbec in urmatorii sapte ani:

2016 – 2018
Este o perioada plina de schimbari, atat pe plan personal, cat si pe cel profesional. In 2017, vor exista numeroase posibilitati de a-ti imbunatati educatia, de a cunoaste alte religii si alte tipuri de cultura. Pana la finele lui 2018, este posibila o schimbare de serviciu sau chiar o relocare.

2018 – 2020
In aceasta perioada continui sa te adaptezi noului mediu. In 2018, Berbecii isi vor gasi jumatatea, iar pana in 2020 isi vor intemeia un camin impreuna cu persoana iubita si chiar vor deveni parinti. In 2019, este posibil sa mergi intr-un pelerinaj religios important.

2020 – 2022
Perioada 2020 – 2021 va fi marcata de multe oportunitati la locul de munca. Investesti foarte multa energie, iar la un moment dat te vei simti coplesit. Sanatatea este buna in general, dar apar mici cu problem cu articulatiile. Relatiile amoroase incepute anterior se intensifica in aceasta perioada. In 2022, te decizi sa iti deschizi o afacere si sa renunti la job-ul actual.

2023
Al saptelea an are nevoie de introspectie, cercetare, analiza a sentimentelor, intuitie, reflectie si credinta. In 2023, Berbecii vor putea intelege mai bine ceea ce este bine pentru ei. A reflecta nu inseamna numai a citi in trecut la faptele lor, ci a vedea in ochii tuturor celor care ii inconjoara ceea ce sunt ei de fapt.

Ciclurile de sapte ani se aseamana zilelor saptamanii, iar precum duminica, in 2023, Berbecii trebuie sa planifice strategia urmatorilor ani, conform fiintei care au devenit.

Sursa: anatate.bzi.ro

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook