Regulile dietei keto. Cum slabesti mancand GRASIMI?

Regulile dietei keto. Cum slabesti mancand GRASIMI? “Oamenii cred ca mancand putine grasimi slabesc, desi este exact pe dos. Cea mai buna metoda de a slabi este sa mananci mai multe grasimi si sa restrictionezi la maximum carbohidratii, in special zaharurile simple. Si functioneaza, in conditiile in care putem manca delicios: salate cu avocado, nuca … Continuă lectura „Regulile dietei keto. Cum slabesti mancand GRASIMI?”

Lecții de dietă keto, cu Andrei Laslău

Din dialogurile precedente cu medicul Andrei Laslaune-a placut cel mai tare faptul ca putem manca imparateste (regeste, cum spune, pe pagina sa de Facebook, dr. Andrei Laslau) si putem slabi. In plus dieta keto iti da voie sa mananci orice aliment permis, la orice ore, daca iti este foame. „Oamenii cred ca mancand putine grasimi slabesc, desi … Continuă lectura „Lecții de dietă keto, cu Andrei Laslău”

Andrei Laslau si dieta ketogenica – dietetik.ro

Andrei Laslau si dieta ketogenica In urma cu ceva vreme am incercat o serie de articole care incercau reabilitarea grasimilor si sustineau ca o dieta care exclude grasimile este complet nesanatoasa. Intre timp am facut cunostiinta cu medicul Andrei Laslau care este dovada vie a faptului ca o dieta bogata in grasimi (dar nu orice fel de grasimi), este … Continuă lectura „Andrei Laslau si dieta ketogenica – dietetik.ro”

Totul despre dieta ketogenica: Slăbeşte mâncând de toate, în special grăsimi!

Totul despre dieta ketogenica: Slăbeşte mâncând de toate, în special grăsimi! Ai urmat tot soiul de diete, însă nimic nu dă roade? Ce zici de o dietă în care poţi să mănânci de toate, recomandată de medicul Andrei Laslău care a reuşit să slăbească cu regulile ei până la 20 de kilograme într-o lună şi … Continuă lectura „Totul despre dieta ketogenica: Slăbeşte mâncând de toate, în special grăsimi!”

Ai auzit de dieta keto? Află cum poţi slăbi 20 de kilograme in 45 de zile

Ai auzit de dieta keto? Află cum poţi slăbi 20 de kilograme in 45 de zile A criticat-o pe Bianca Drăguşanu, a spus că vedetele nu ştiu ce să mănânce ca să slăbească şi chiar el are o reţetă care a dat rezultate, cel puţin în acest caz.  Dr. Andrei Laslău a scăpat anul trecut … Continuă lectura „Ai auzit de dieta keto? Află cum poţi slăbi 20 de kilograme in 45 de zile”

Dr. Andrei Laslau a slabit 20 kg in 45 de zile: «Dieta keto nu este restrictivă»

Dr. Andrei Laslau a slabit 20 kg in 45 de zile A fost supraponderal, dar a găsit soluţia pentru a scăpa de kilogramele în plus. Anul trecut, dr. Andrei Laslău a scăpat de 20 de kilograme în 45 de zile. Ce poţi mânca într-o astfel de dietă: salate, legume, carne fiartă sau la cuptor, peşte, … Continuă lectura „Dr. Andrei Laslau a slabit 20 kg in 45 de zile: «Dieta keto nu este restrictivă»”

Dieta ketogenica – slabit 20kg in 45 de zile

Dieta ketogenica – slabit 20kg in 45 de zile Deşi rezident la chirurgie, tânărul doctor Andrei Laslău este un mare pasionat de nutriţie, iar pagina sa de Facebook e urmărită de aproape 10.000 de internauţi. Mulţi vor să îi urmeze exemplul şi să slăbească într-o lună cât alţii în ani grei. Laslău a fost supraponderal, … Continuă lectura „Dieta ketogenica – slabit 20kg in 45 de zile”

Ziarul Ring: Dr. Andrei Laslau ne dezvaluie cum a slabit 20 kg in 45 de zile

  Dr. Andrei Laslau ne dezvaluie cum a slabit 20 kg Rezident anul IV la Chirurgie, la Spitalul „Sf. Ioan”, dr. Andrei Laslău este mai mult decât pasionat de nutriţie. Studiul pe care s-a bazat lucrarea lui de diplomă a fost publicat în jurnalul „Public Health Nutrition” al Cambridge University Press. În plus, dieta pe … Continuă lectura „Ziarul Ring: Dr. Andrei Laslau ne dezvaluie cum a slabit 20 kg in 45 de zile”