3 Zodii de femei care sunt ingeri cu chip de om

Aceste trei zodii de femei sunt ingerii lui Dumnezeu. Au cele mai bune calitati si sunt foarte bune la suflet.

Ele par desprinse dintr-o lume ireala.

Sagetator

Toate femeile nascute in perioada 22 noiembrie si 21 decembrie, sub semnul Sagetatorului sunt printre cele care se apropie cel mai mult de perfectiune. In primele doua decenii de viata, femeia Sagetator este extrem de expansiva, de nelinistita.

Apoi se calmeaza usor-usor si devine una dintre cele mai blande femei. Nu isi pierde independenta si optimismul, insa capata o intelepciune aparte, care o transforma intr-un inger pe pamant.

Daca cineva vine si cere ajutorul, nu o sa fie dezamagit niciodata. Femeia Sagetator este mereu dispusa sa ofere ajutor. Neconditionat.

Rac

Un alt inger este femeia din zodia Rac. Cine nu o are prin preajma trebuie neaparat sa caute una.

Are o inima de aur si e tot ceea ce ti-ai putea dori vreodata de a o femeie. Este acea mama grijulie, mereu atenta, acea gospodina perfecta pe care orice barbat si-ar dori-o de sotie, acea amanta pasionala care stie sa asmuta simturile.

Gemeni

Un alt inger cu chip de om este femeia Gemeni. Este distractiva, isteata, iubitoare si vesnic curioasa. Nu e neaparat cea mai blanda cu putinta, dar este mereu acolo cand ai nevoie, gata sa iti sara in ajutor.

Citeste si Zodia pe care ti-o vei aminti mereu – Te va iubi nebuneste si isi va da sufletul pentru tine

Unele persoane iubesc din tot sufletul si dau totul pentru partenerul de viata. Este si cazul acestei zodii.

Astrele ne dezvăluie care este zodia care îşi lasă mari amprente asupra fiecărei persoane pe care o întâlneşti şi pe care nu o vei uita niciodată pentru că te va iubi cum nu o va mai face nimeni altcineva.

Articolul continuă după reclame

Acest semn zodiacal este singurul din zodiac care nu este reprezentat de o fiinţă. Inseamnă echilibru, ordine şi egalitate şi de aceea, aceşti nativi iubesc ca nici o altă zodie, scrie EstiSuperba.ro

Aceasta zodie este echilibrata

Nativii născuţi sub acest semn zodiacal ştiu că nu te pot ajuta să-ţi rezolvi toate problemele, însă te va asculta oricât ar fi nevoie, îţi va oferi sprijinul emoţional de care ai nevoie, dar şi toată atenţia sa.

Aceşti nativi vor cântări foarte bine toate argumentele şi posibilităţile de rezolvare a problemelor şi va încerca de fiecare dată să găsească soluţia cea mai potrivită.

Aceasta zodie este sarmanta

Aceşti nativi îşi vor face mereu partenerul să se simtă special şi important. Alături de un un nativ din aceasta zodie nu te vai simţi niciodată singură, chiar dacă eşti departe de el.

Caută relaţiile de lungă durată cu parteneri sinceri. Nu judecă persoanele din jurul lor după aparenţe, ci doar după sufletul acestora.

Aceasta zodie este sensibila

Poate că sensibilitatea este văzută ca fiind un defect, însă nu este deloc aşa. Aceste semne zodiacale empatizează cu persoanele din jurul lor tocmai pentru că sunt sensibile.

Tot sensibilitatea le face fie partenerele ideale , dar şi prietenele la care visează oricine. Atunci când se află într-un conflict, este greu să le enervezi pentru că au nervi de oţel şi ştiu exact cum să rezolve orice dispută pentru a nu strica nici o relaţie.

Este vorba despre BALANTA

Sursa: www.kfetele.ro

Articol preluat integral cu acord scris.

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook