7 legi ale iubirii pe care nu le poți evita

Relațiile sunt în continuă evoluție. Cu cât petreceți mai mult timp cu cineva, cu atât deveniți mai apropiați de ei.

S-ar putea să începeți să observați obiceiurile lor neobișnuite sau ciudățenii și puteți găsi mai multe lucruri cu care voi doi nu sunteți de acord.

Pentru ca relația dvs. să reziste la testul timpului, este important să rețineți că schimbările se întâmplă și cum le înfruntați este ceea ce contează cu adevărat.

Iată câteva legi de dragoste cruciale pe care nu le puteți evita:

1. Încrederea este fragilă

Încrederea este fundamentul unei relații sănătoase. Odată ce încrederea este stricată, poate fi aproape imposibil să o câștigați sau să o dăruiți din nou. În unele cazuri, pierderea încrederii conduce la dispariția ulterioară a relației. Dacă sunteți dispus să distrugeți încrederea partenerului dvs., știți că aceasta ar putea însemna sfârșitul angajamentului dumneavoastră față de celălalt.

2. Nu veți fi întotdeauna de aceeași parte

Când te afli într-o relație, poți să speri că tu și cealaltă jumătate a ta puteți acționa întotdeauna ca o echipă. Dar, din când în când, trebuie să acceptați că nu s-ar putea întâmpla acest lucru. Este foarte posibil să iubiți pe cineva, dar nu sunteți de acord cu punctul lor de vedere.

Cel mai important lucru este să vă ascultați unul pe altul și să aveți o conversație calmă care să vă explice punctul de vedere. Uneori, trebuie să fiți de acord să nu fiți de acord și să acceptați lucrurile așa.

3. Atracția ar putea să se estompeze

Prea des, cuplurile își pierd atracția unul față de celălalt.

Timpul și stresul își spun cuvântul, vârsta și greutatea se strecoară pe nesimțite. Multe cupluri trebuie să lucreze în mod activ pentru a menține scânteia în viață, și asta e în regulă. Planificați surprize, nopți de întâlnire și excursii împreună ori de câte ori puteți. Faceți ceva romantic împreună cel puțin o dată pe săptămână, lăsați bilete de dragoste în jurul casei – faceți partea dvs. pentru a menține romantismul.

Articolul continuă după reclame

4. Te vei simți uneori singuratic

Din când în când, lucrurile ar putea ajunge într-un punct mort, unde simți că sunteți singur în relație. S-ar putea să simțiți că partenerul dvs. nu este niciodată în jur, nu vă ascultă cu adevărat sau nu vă văd când sunteți chiar în fața lor.

Amintiți-vă că mulți oameni țin la dvs., iar acest sentiment nu este neobișnuit. Discutați cu partenerul dvs. despre cum vă simțiți în loc să îmbuteliați aceste sentimente.

5. Vă veți răni unul pe celălalt

Este adevărat ceea ce se spune, că nimeni nu te poate răni mai mult decât oamenii pe care îi iubești. În febra momentului, ați putea spune ceva pe care nu îl puteți lua înapoi sau invers, partenerul poate să fie cel care spune ceva despre dvs.

Luați ceva timp să vă răcoriți când aveți nevoie, dar fiți gata să faceți față problemelor când apar. Lucrați prin ele împreună pentru a avea un compromis și pentru a găsi o soluție și încercați să nu vă atingeți partenerul acolo unde doare, doar pentru că sunteți supărat.

6. Vei pierde conexiunea din când în când

Când lucrurile devin agitate și viața vă stă în cale, s-ar putea să simți că ai pierdut legătura cu partenerul tău. Cel mai bun remediu pentru a vă reînvia conexiunea și dragostea unul pentru celălalt este să vă petreceți timpul împreună. Ștergeți întâlnirile stabilite și faceți ceva ce vă place. Opriți-vă telefoanele mobile și petreceți ziua împreună, vorbind și reconectându-vă.

7. Trebuie să vă consolidați, susțineți și creșteți relația

Dragostea nu este întotdeauna suficientă pentru o relație. Nu e suficient doar un sentiment pentru ca relația dvs. să reziste testului timpului. Trebuie să fie și acțiune. Trebuie să lucrați la ea împreună.

Petreceți timpul împreună, faceți aventuri, discutați unul cu celălalt și ascultați realmente unii pe alții. Râdeți împreună, fiți romantici și bucurați-vă de timpul împreună, indiferent de ce faceți.

Sursa: www.davidwolfe.com

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook