Iata ce ti-au pregatit astrele pentru urmatoarele trei luni

Toamna aceasta este plină de energie și debutează sub semnul beneficului Venus. Zodiile de Foc, Berbecii, Leii și Săgetătorii sunt favorizate dacă vor să face schimbări majore, iar zodiile de Aer, Gemenii, Balanțele și Vărsătorii găsesc soluții la problemele cele mai grave. Pentru toți nativii horoscopul promite beneficii în această toamnă!

Berbec: muncă multă, dar valoroasă
Ceea ce ai câștigat, este bun câștigat. De acum, ar trebui să transformi avantajele sau banii pe care i-ai obținut în lucruri de valoare. Toamna este anotimpul roadelor, iar luna septembrie, în mod special, are recolta cea mai bogată.

Este timpul să faci un bilanț al lunilor de până acum și să afli ce îți lipsește, pentru că astrele te vor ajuta să îl obții, la început de toamnă. Din data de 16 septembrie, este posibil să apară oferte de genul celor pe care le aștepți de ceva vreme. Un bărbat, un coleg sau un șef, cu care vei avea întâlniri mai des te va impulsiona să treci la acțiune.

Veniturile tale vor crește vizibil, spre mijlocul lunii octombrie, și vei ajunge în situația de a lucra la mai multe proiecte, dar pe domenii variate. Dacă te încarci cu prea multe, totuși, încearcă să colaborezi cu persoanele care au experiență. Oboseala își va spune cuvântul și vei avea nevoie de o pauză mai lungă în noiembrie. În căsnicie, ești pe calea cea bună să rezolvi problemele urgente.

Taur: provocări în carieră
Alege să îți schimbi domeniul profesional și vei simți că intri pe calea cea bună. În toamna aceasta, trebuie să faci o schimbare în beneficiul tău, dacă la actualul loc de muncă ești neglijată sau ținută în mod intenționat pe o poziție inferioară.

Articolul continuă după reclame

Unii colegi nu vor ezita să te pună într-o lumină inferioară, dacă astfel vor avea câștig de cauză în situațiile tensionate. Provocările profesionale îți vor ocupa toată luna septembrie, dar în octombrie vei avea alte probleme de rezolvat, mult mai importante și mai personale. Este posibil ca, sub influența unor evenimente, să confunzi dragostea cu prietenia, ceea ce va avea un efect contradictoriu asupra relației de cuplu. Poate că așteptările tale sunt romantice, dar vei avea o atitudine neutră față de cel care și-ar dori să fie mai aproape de tine.
Nu ezita să îți exprimi sentimentele, dacă te simți iubită și apreciată, pentru că nu vei avea nimic de pierdut. În ceea ce privește sănătatea, de-a lungul toamnei trebuie să fii mai atentă la durerile de oase și de articulații, dar mai ales la problemele coloanei și să ceri sfatul unui specialist.
Gemeni: fă-ți calculele financiare cu grijă!
Te-ai apropiat mult de obiectivele tale financiare, ai adunat bani pentru un proiect important, dar toamna aceasta este posibil să faci cheltuieli mari, dacă nu îți organizezi munca și timpul cum trebuie. La serviciu, este tot mai mult de muncă, iar casa devine un refugiu unde vrei să fie liniște și să te odihnești. Nu rata, însă, ocaziile de a te plimba, mai ales la început de septembrie, pentru că acele zile îți vor aduce cu adevărat relaxarea de care ai nevoie. În familie, este posibil să apară momente tensionate din cauza unei persoane autoritare, care nu știe să se oprească atunci când este cazul. Dacă trebuie neapărat să îi răspunzi la provocări, apelează la argumente logice, și nu la sentimente. În cuplu, va fi nevoie să munciți în echipă, mai ales de-a lungul lunii octombrie, când va fi mai greu să obțineți ceea ce doriți. Pe de altă parte, veți avea nevoie și de mai multă intimitate. Munca în echipă va funcționa impecabil și la serviciu, unde vei avea de împărțit un proiect dificil cu o colegă cu aceleași preocupări ca ale tale.
Citeste continuarea pe pagina urmatoare===>

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook