Află și tu ce spune poziția în care stai despre personalitatea ta – trebuie să încetezi să mai stai ca la B

Din moment ce gesturile pe care le facem sunt inconștiente, pozițiile pe care le adoptăm în anumite situații ne trădează personalitatea.

Psihologii specializați în descifrarea limbajului trupului spun că felul în care o persoană stă așezată pe scaun dezvăluie multe despre personalitatea și intențiile acesteia.

Pozitia A

Genunchii lipiti,talpile in parti

Oamenii ce adopta aceasta pozitie sufera de cele mai multe ori de “lipsa de curaj” si nu pot “lua taurul de coarne”.

Ei cred ca problemele se pot rezolva de la sine. Acest principiu ar putea functiona dupa parerea lor,dar de obicei nu se intampla acest lucru.

Rezolvarea problemelor este o abilitate,dar acesti oameni nu o au.

Atunci ca esueaza au de obicei sa puna in “carca” altei persoane esecul lor.

Cel mai bun lucru care se poate spune despre aceste persoane este acela ca sunt foarte interesate de activitatea care o desfasoara si sunt persoane comunicative.

Ele pot fi de asemenea,creative,fermecatoare si un pic copilaroase. Limba lor este mult mai rapida decat creierul.

Pozitia B

Picior peste picior

Acesti oameni sunt visatori,creativi si au o imaginatie extraordinara.

Prietenii ii descriu ca fiind suflete artistice cu idei unice.Se bucura de aventurii,iar activitatea lor preferata este calatoria.

Sunt persoane dinamice si nu le este frica de provocari,deoarece este singura cale prin cate isi pot trai viata la maxim .Sunt persoane care nu se ataseaza foarte usor de un obiect sau o alta persoana.

Chiar dacă pentru cei din jur părem atractive, este mult mai important să ştim că poziţia picioarelor înrucişate ne afectează corpurile şi ne creează probleme de circulaţie.

Articolul continuă după reclame

Pozitia C

Talpile la un loc,genunghii in parti

Ei stiu ce inseamna confortul si sunt gata sa petreaca ore in sir alegand un parfum sau o crema pentru ten.Au o relatie foarte specifica cu obiectele de vestimentatie,pentru ca sunt foarte capriciosi.

Deseori ei sunt inconjurati de “haos”,insa a aceasta dezordine a lor poate fi observata o logica:ei cu ochii inchisi vor putea gasi un lucru in locuinta.

Problema acestor oameni consta in faptul ca ei nu se pot concentra pe un singur lucru si pot fi foarte usor de distras.

Pozitia D

Picioarele impreunate

Acesti oameni sunt foarte punctuali si inteligenti.Sunt de asemenea,persoane foarte directe atunci cand cineva se cam intrece cu gluma.

Lumea pentru ei este un mediu foarte dusmanos si sunt gata sa lupte cu oricine.Orice observatie la adresa lor va fi calificata drept atac la persoana,dupa care va urma un contra-atac fulgeros.

Pozitia E

Picioarele impreunate,lasate intr-o parte

Acesti oameni cred ca lucrurile trebuie facute toate la timpul lor,asa ca ei nu se grabesc atunci cand au de luat o decizie.Sunt foarte hotarati atunci cand trebuie sa isi indeplineasca obiectivele.

Ambitia ii caracterizeaza cel mai bine si nu se vor opri de la nimic pentru a atinge succesul.

Sunt persoane care acorda timp aspectului fizic,considerand ca acesta este foarte important.In adancul sufletului,acesti oameni nu sunt chiar atat de increzuti in sine,de aceea orice critica la adresa lor o considera dusmanoasa.

Sursa:healthfitpoint.com

Traducerea si adaptarea:Echipa Dr.Andrei Laslau

Publicitate

Dacă vă plac materialele publicate va invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook